IVF - vklad dvoch embryí

3. nov 2022

Pozitiva vs negativa,skusenosti

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka341
4. nov 2022

IVF 2020, vklad 2 embryí, ujalo sa len jedno, máme dcérku, ja 38 rokov.
KET 2021 vklad 2 embryí, máme dvojičky,ja 40 rokov.
Vzhľadom na vek som šla skôr na istotu, urobila by som to znova.
Ešte máme 2 mraziačikov, uvidíme čo z nich raz bude 🙂

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrea_82
4. nov 2022

my sme mali 3 x vklad 2 embryí a 2 x vklad jedného. Podarilo sa iba pri prvom, kedy boli dve, narodil sa nám syn. Ja som radšej vždy išla do dvoch, podľa mňa je väčšia šanca, že sa aspoň jedno uchytí, mne by nevadili ani dvojičky. Pre centrum je, samozrejme, lepšie dávať po jednom, majú z toho potom viac prašuliek.

erikap4
4. nov 2022

Ahoj, ja som dnes 9DPT, vklad dvoch embryi.Predtým som absolvovala 3vklady po jednom - neúspešne.
A teraz s dvomi takto 👇
Tak uvidíme či sa uchytili obe alebo jedno.

s_o_n_i_k_e
4. nov 2022

@zuzka341 presne tak uvažujem aj ja, ja 36
vklad 01/2022 dve krv negat
vklad 08/2022 dve krv negat
tiež by sme brali dve naraz až nemusím byť tehotná v 40 a riešiť druhé bábo pri embryách a kvalite v 38-40, čiže tiež by som bola rada, keby vyšli dvojičky

butterfly333
4. nov 2022

Ja som mala v apríli vklad dvoch embrii no ani jedno sa žiaľ neuchytilo mala som 4 vajíčka 3 sa oplodnili 2 mi vložili 2 8bunkove a tretie sa prestalo vyvíjať teraz nemáme nič.😢Snažíme sa 5rokov mam za sebou 2x vklad DE po jednom embriu naposledy vklad zo svojimi vajičkami 2embria no nič z toho .Mam uz 43r tak ideme do vkladu s DV.

s_o_n_i_k_e
4. nov 2022

tiež som dúfala, že keď budú dvaja že bude šanca raz taká, no v GynFiv povedali, že pri jednom je šanca 40% pri dvoch je šanca 42% môj gynekolog ma vysmial, že odkiaľ majú tie výpočty, tak ja už neviem...keby človek dostal z hora odpoveď čo treba urobiť, aby to vyšlo, alebo mať tak čarovnú gulu... 😇

lia_na
5. nov 2022

Ahojte dievcata, prosim viete mi poradit? mam sa rozhodnut ci vlozit 2 alebo 1 embryo. V CAR odporucaju 1, ale rozhoduntie je na mne. Dali by ste zas 2?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erikap4
5. nov 2022

@s_o_n_i_k_e mne v gynfive doktor povedal, že nebude ma odrádzať, je to na mne ale povedal mi príklad že už bolo aj tak že 10 vkladov po jednom nevyšlo, ale potom 11ty dali dve embrya a ten vyšiel

butterfly333
5. nov 2022

@lia_na ja som mala 2x vklad 1 embryo 1x vklad 2 embrya no ani jeden vklad nebol úspešný. Vo ferticent mi vkladali 2.

lelelen
5. nov 2022

Cenovo je to rovnaké?🙈alebo za dve si pýtajú prirážku 😅

lia_na
5. nov 2022

@s_o_n_i_k_e @butterfly333 my sme mali z 1ho IVF 3x KET neuspesne, teraz ideme z 2ho IVF na 4ty a ja by som chcela 2 vlozit. Ale odhovarali ma kvoli komplikaciam (preeklampsia, predcasny porod - ale to moze byt aj pri jednom babatku)... mám 38 a radsej by som mala dvojicky. ono aj tak sa jedno nemusi ujat ako som tu citala. dali sme ich aj geneticky testovat a su ok.. tak neviem ci skusit 2 alebo 1 :(

butterfly333
5. nov 2022

@lia_na ja mam 43r 5r sa snažíme tiež som dala vložiť 2 no síce na 10dpt test pozitívny potom už 12dpt slabol a krv negatívna tiež som verila že aspoň jedno sa udrží. Zrejme boli nekvalitné. No teraz budeme mat darované vajíčka ale asi dáme vložiť len jedno.

erikap4
6. nov 2022

@lelelen áno aspoň v gynfive sme platili rovnako ako pri vkladani jedného

katuskamala1
6. nov 2022

Prve ET som mala 3 embryjka a vlozila som 1 a ujalo sa 🙂
Ket - 1 neujalo
Ket - 1 neujalo

Druhe ET som mala veeela embryjok, vlozila som et 2ks a ujalo sa 1.

Riadila som sa a aj tebe radím podla tohto :
Kebyze mam embryjok vela, vlozim 2.

Silno drzim palce

lia_na
6. nov 2022

@katuskamala1 no my mame teraz 4 a teda ak by sme vlozili 2 este by dve ostali... neviem ci je to vela...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre