Ahojte rada by som sa opýtala ako prebieha vklad embrya . Či vám dali nejaké lieky alebo injekcie a ako to vlastne celé prebiehalo . Ďakujem
@babushkaem no vlastne ja mam ísť teraz na sono za pár dní. A berie sa aj nejaká krv alebo niečo také?
Je to par minutova zalezitost, bezbolestna, nie su potrebne ziadne lieky( okrem tych co sa beru pred, ak beries) ja som tam vzdy s usmevom a nadsenim na tu kozu liezla. Potom z kozy na lozko ma previezli na izbu polezat pol hodiny, potom vycurat, obliect a domov 🙂
Neboj o vsetkom ta poucia
@lenks99 mne brali pred vkladom výšku progesteronu. Ale isla som v riadenom cykle.
@butterflyeffect no práve ešte zatiaľ neberiem nič. Mam ísť na to takzvané prvé sono pred vkladom tak preto sa pýtam... že ako to bude ďalej pokračovať.
Či sú tam nejaké lieky alebo niečo také
@lenks99 no to ti nastavia podla sliznice a hladiny hormonov- bud je riadeny cyklus alebo prirodzeny, bud v danom mesiaci ak bude mozny vklad alebo ti povedia brat od prveho dna nasledujuceho mesiaca. Ja som mala aj tak aj tak, cize je to rozne.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som s plnym mocakom prisla, prezliekla sa, isla na kozu, tam mu vlozili embryo a hned som isla dole z kozy a na izbu. ziadne injekcie ziadne lieky (teda okrem tych co sa pri vklade normalne davaju), trvalo to par minut