Kolko ste mali rokov ked ste podstupili ivf? Po kolkych rokoch snazenia sa?
37 ..po asi 4 rokoch snazenia
mala som 35 a snazili sme sa 9 rokov
Prvé 37 rokov, druhé 38 - to sa aj podarilo. 🙂 Po troch rokoch snaženia.
mám 38 ideme do 4-tého IVF, snažíme sa dohromady aj s IVF viac ako 8 rokov
Mám 27r. Skoro 4 roky snaženia v máji sme začali IVF cez leto všetky kontroly zistené že manžel ma 2% zdravé spermie ja som mala hormóny zvýšené testosterón a progesteron a slabú ovulaciu v septembri som bola na zákroku vyberanie vajíčok podarilo sa ich vybrať 19 z toho 4 oplodnené. Čakám na vkladanie lebo po tých injekciách som mala zväčšené vaječníky a teraz beriem tabletky Estrofem včera som bola na kontrole a sliznica nevyzerá tak ako by mala tak zajtra idem ešte na odber krvi a povedia či tento mesiac budú vkladať alebo až budúci. Poviem úprimne myslela som si že to bude psychicky menej náročné ale opak je pravdou každú kontrolu tŕpnem a s každou správou negatívnou sa to zhoršuje veľmi ťažké obdobie to je pre ženu. Mám milujúceho manžela milujúcu rodinu kamarátov a aj tak ss cítim tak sama smutná bez nálady 😢
Mě je 32 let a zkoušeli jsme 8,5roku,minulý měsíc jsem byla na prvý vklad a uspěšný,tak doufám,že to bude všechno v pořadku ☺️ problém byl u nás obou
29r, po roku
Chystáme sa keď našetríme 🙂.Tak cca za 2 roky.
To budem mať 28.Nechcela som to podstúpiť, ale tak uvidíme čo bude dovtedy.
Zatiaľ 2 roky snaženia.
30 - po roku a pol, ale s diagnozou. Som rada, ze sme necakali.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
po cca 3rokoch v 38 ale len soft, vklad bol neuspesny, 2 ci 3m na to som otehotnela prirodzene