Ahojte chcela by som sa opýtať keď by sme išli na ivf soft ako je to s odberom vajíčka? Bez narkozy tiež ako nativ? Ďakujem
pokiaľ viem zakaždým sa robí odber vajíčok v celkovej narkóze.. tiež som mala soft a bola som uspatá
práve pre tu bolesť, kde ide ihla do vajičkovodov sa aktuálne robí odber v plnej narkóze, ale je to fakt pár minutiek, nie je sa čoho báť 🙂
@s_o_n_i_k_e ja sa strašne bojím narkozy neviem prečo 🙄😔
@7lenka11 prosím ta môžeš mi povedať ako to prebieha ten soft cyklus? My tiež nato pôjdeme len aby som bola nato aspoň trochu pripravená
ja som až pri IVF išla prvý krát do narkozy, potom hysteroskopia a druhé IVF, tiež som sa bála čo to bude, ale je to rýchle zavreš oči a už ťa budia 🙂 netreba sa ničoho báť, myslím si, že toto je to najmenšie čo si človek vie povedať, že šiel do toho - niekto neznesie injekcie..čiže hlavu hore 🙂
Ja som sa tak isto bala narkózy ale neboj sa ved je to iba par minut uspia ta a potom sa preberies
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala soft stimulaciu, mala som 9 folikulov z toho 5 vajicok. Soft sa robi v narkoze