Ahojte baby,
Ešte tu nieje vytvorená táto skupina a rada by som mala aspoň touto formou niekoho na zdieľanie. Idem do svojho 1.IVF a začínam cca 24.8. v RF.
Neskutočne sa teším. A aj vďaka info, ktoré som rokmi nazbierala tu, je to o dosť jednoduchšie.
@bororka mňa by ma zaujímalo, akým spôsobom prebieha vaša príprava na tehotenstvo 🙂 Teda, čo negatívne ste vypustili zo svojho života, čo ste tam naopak pridali a robí vám radosť.
Ja som cca 6 mesiacov na rôznych doplnkoch, ktoré ak nič iné, aspoň trošku zjemnili moje hormonálne výkyvy. Tým, že som mala opakovano, opakované mykozy, som zmenila jedálniček a začala sa stravovať inak. Splnilo to cieľ a k tomu som si znížila aj nad/váhu. Tu nadviažem aj na ukončenie fajčenia, ktoré mi váhu práve zvyšuje :D Ešte by som chcela pridať nejaký pohyb, ale chýba mi parťák s ktorým by som sa ťahala vpred. Tak ak máte na toto nejakú fintu, sem s ňou. Budem nesmierne vďačná 🙂
Po stimulacii minuly mesiac mi zostali 3injekcie CETROTIDE 0,25. ( spravne stale uskladnene v chladnicke) Ja ich uz nevyuzijem, rada ich v Bratislave niekomu posuniem.
bororka Ja zacinam s injekciami zajtra.Pichas si sama?Bude to nase 1ivf .
Ja si picham inj Diphereline a pero Bemfola.Inj ma ale stipu,dufam ze ich pichame spravne.bororka
Ahojte. Ja som dnes mala vklad...čo mám a čo nemám robiť? Hrozne si želám, aby nám to vyšlo.
Ďakujem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bororka napodobne. Zacinam svoje 2. FET. VELA ŠŤASTIA PRAJEM 🍀🍀🍀🙏