IVF - samoplatca

31. dec 2024

Ahojte baby, zaujíma ma aký rozbor krvi sa robí pred stimuláciou a aké výtery?
O hormonálnom profile a AMH viem.
Spermiogram je samozrejmosť plus predoperačné vyšetrenie.

Keďže si toto hradím všetko sama, chcela by som vás poprosiť o zdieľanie skúseností.
Koľko za toto všetko platíte v Čechách prípadne ako samoplatca na SK?
Ďakujem 🙂

krisbar
31. dec 2024

Ves toto ti všetko povie CAr. Dajú ti presnú cenovú ponuku na to co všetko očakávajú ze treba spraviť podľa tvojej diagnózy.

juch1133
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
31. dec 2024

@juch1133 praveže na Slovensku ale kartičku poistenca mám stále z cudzieho štátu a tá poisťovňa to neprepláca.
Manžel je Slovák z jeho poisťovni by sa dal iba spermiogram hradiť 🙂
Nepamätáte si náhodou o aké ceny vtedy šlo u Vás? 🙂

@krisbar jasné, 08.01 sa to dozviem v CAR ale chcem sa pripraviť na tie pálky kedže už len samotný odber krvy na hcg som platila v CAR 15eur (čo nie je veľa).
No keď si zhrniem koľko vyšetrení sa absolvuje pred stimuláciou tak to pôjde o peknú sumu a kde je ešte samotné IVF, selekcia, PK, KET, lieky...
Čiže, robím si malý prieskum pred konzultáciou 🙂

juch1133
31. dec 2024

Podla toho, ake si navolis metody.. napr. vyber spermii, ci budu vyberat len tak, alebo uz pouziju nejaku metodu na selekciu, alebo este drahsiu a kvalitnejsiu metodu... Atd .. kolko embryi odoberu, kolko si das zmrazit... Je to rozne..
Vklad prvy bol hradeny poistovnou..a ten sa zadaril ❤️
Cennik ti posielam do ss

juch1133
31. dec 2024

Aha 🙂 tak mi napis a az potom ti poslem cennik 🙂

autor
31. dec 2024

@juch1133 napíšem 😊

krisbar
1. jan 2025

A co ti pomôže keď ti povieme ze je to od 2000- 8000 eur? Alebo inú sumu? Načo sa máš pripravovať? Bud dieťa chceš týmto spôsobom a si ochotná zapaltit alebo nie. A napisem moj pripad. My sme 13 rokov nemali dieta. Mali sme ivf cez poisťovne. Potom anm kamoška odporučila brno. Sli sme tam a dali nám cenovú ponuku na odber krvi za 1200e. Sedeli sme tam ako puci, že kks toľko peňazí. Ale potom muž povedal"sak to je kočík plus nejaká výbava, alebo lyžovačka pre neho na týžden". Zaplatili sme. A ten odber krvi nám ukázal kde je problém. Fixol sa a do 2mesiacov som otehotnela. Dodnes sú to naše najlepšie použité peniaze.

autor
1. jan 2025

@krisbar pomôže mi. Uplne stačí aj to že je odber krvi 1200 npr. ako ste už spomenula.
Tu ide o to že jedno dieťa z ivf máme.
Kým sa nezadaril syn tak sme platili koľko bolo treba.
Teraz si dovoliť nemôžem alebo nechcem dať všetky úspory na ivf keď sme zodpovední za dieťa ktoré už máme.
Druhá vec je tá že si cenník pozrieť viem v každom CAR. Mne išlo iba o vyšetrenie pred stimuláciou, ktoré SK poisťovne preplácajú ale moja nie.
Čiže na ivf peniaze máme ale keď tie vyšetrenia predražia celú sumu o cca 3000, tak to absolvovať teraz nebudem a počkám si na zmenu poisťovne. 🙂

fides39
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre