Ahojte, chcela by som sa opýtať, ak tu je niekto, kto s tým má skúsenosť.. Ja a môj snúbenec sa chystáme podstúpiť Ivf (ma problém zo spermiami), ale v minulosti som podstupila UPT(bývalý partner - dôvod bol, že ma psychicky týral). Môže to moja zdravotná poisťovňa aj tak preplatiť? Keďže som bola samoplatca. Ďakujem vám vopred.. Čakáme momentálne za posúdenie žiadosti.
@bambulienka25 vazne? Lekár si nieje istý. Ako to zisťujú? Ak som bola samoplatca
@opicalenka No mne sa zda ze som to vyplanala v ziadosti o preplatenie IVF pre poistovnu.
@opicalenka na stránke poistovne máš napísané že poistovna prepeláva ivf ak bolo v minulosti dobrovolne UPT.
Našla som na stránke VŠZP že len ak pri UPT došlo k porušeniu vajcovodov alebo vaječníkov tak nepreplácajú.
@zojanka ďakujem ti. Vies co ja mam dôveru ale na stránke som tam nenasla
@zojanka ďakujem ti.. Vies co problém je u neho ze ma nizky počet kvalitných spermii.. Ja som v pohode podľa všetkého
@opicalenka zavolaj si do poisťovne rovno.. ja som akurát po 2 ivf s tam sa vypĺňa dotazník či som absolvovala upt.. mne sa marí že v prípade upt je ivf nepreplácane poisťovňou, ale klamala vy som keby poviem áno alebo nie - netýka sa má to cite len šum info okolo mna .. ale zavolaj si a budeš vedieť na 100%
Držím palce ❤️
@opicalenka ahoj, poistovni staci jeden dovod preco ziadas o ivf, ak ma partner zly spermiogram tak to je adekvatny dovod....Dovera schvaluje velmi rychlo, my sme mali behom tyzdna...
@opicalenka môžem sa opýtať ako si dopadla ja mam ten istý problém a neviem či mi to poisťovňa schváli 😏
@opicalenka Ahoj, vidim, ze to uz je stara diskusia, ale ja mam rovnaky pripad. Mozem sa opytat ako si dopadla?
Dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.