IVF pre 31 ročnú

andrea_r016
12. nov 2020

Ahojte žienky, chcela by som sa s Vami poradiť ohľadom IVF. Mám 30 rokov a budúci rok 31. Absolvovala som 1 IUI a bolo neuspešné v centre Gyn Fiv Zilina. Partner má vyšetrenia v poriadku a ja mám tiež dobré výsledky. Akurát čo mi našli z hormonálneho profilu protilátky na štítnu zvýšené. Od tohto mesiaca beriem kvapky Gynex. Avšak chcem sa opýtať ako je to so zmenou centra? Chceme absolvovať ešte 1 alebo 2 IUI v decembri a tak. Ak by sa nám nepodarili chcela by som skúsiť ísť do IVF. Avšak chcela by som vedieť ako je to ak sme zdraví a nedarí sa nám poisťovná nám IBF preplatí alebo ho budeme musieť platiť my v plnej výške.? Sme z Martina a preto váham či išť do iscaru alebo heliosa 🙂 Poradte prosím hlavne ako je to s tým IVF. Ďakujem za každú radu 🙂

nikoleta177
12. nov 2020

Ahoj. Ak ste obaja zdravi tak musite absolvovat tri krat IUI a ked sa nezadari tak potom IVF preplati poistovna. Nam tak povedali v dvoch centrach v BA a v Reprofite v Brne. Co sa tyka zmeny centra nemusis nic riesit. Objednas sa do toho kam chces ist na konzultaciu a hotovo 🙂 my sme boli na dvoch IUI v Brne, potom prisla druha vlna korony, tak tretie IUI si urobime v BA (Gyn Fiv) a potom podame ziadost na IVF do Brna. My sme uplne zdravi - ja som bola vysetrena u endokrynologa, hematologa, imunologa, priechodnost vajickovodov, hormonalny profil, manzel bol na podrobnom spermiograme (Spermapack v GynFive) a vsetko je ok...

martinaju
12. nov 2020

@andrea_r016 ahoj ked chces napis mi správu alebo pozri instagram @nasa_cesta_za_stastim
Ale zmena centra - nic nerisis ides do noveho centra na konzultáciu zoberies papiere co ti davali v centre kde si chodila doteraz.
IVF ti bude preplacat poisťovňa ale nadštandard doplácaš, lieky doplácaš cca 1/3.
Máš vyšetrenú priechodnosť vajicovodov? Ak ano a naozaj nie je nikde problém tak je podmienka 3xIUI prípadne myslim ze dovera to na ze rok v centre ale myslim ze lekar by viac poradil a mozno by to išlo hneď uvidiš... ale ak je diagnoza kde je jedine riesenie ivf tak na ivf ideš hneď... vela zien sa kvoli terajsej situácii vybera centrum na svk. Recenzie si pozries aj tu na konikovi ale myslik ze helios spolupracuje s CR tak ked to mas blizko mozno by som to riesila v heliose 🙂 kludne napíš ak chceš a držím palce 🍀

any_soj
12. nov 2020

@andrea_r016 určite pozri plodar.sk 🙂 úspešnosť porovnateľná, cena, nežiaduce účinky , invazivnost atď.neporovnatelne lepšie než ivf

kawasakier6n
12. nov 2020

@andrea_r016 no tak za mna jednoznacne iscare martin Dr.Stanislav Tomas..uzasny doktor..boli sme v gynfive zilina ale tam je to uplna strata casu..nepoznam kamosku ktorej to u nich vyslo a my sme s nimi tiez stratili 4 mesiace..potom sme absolvovali 2x IVF v heliose..to su proste iba stroje na prachy a zeny tam beru ako na beziacom pase..za mna velke sklamanie helios martin a len tlacia do IVF a darcovskych vajicok..nic mi nezmenili v protokole,liecbe nic poriadne neporadili..proste tlacia len do toho z coho maju total prachy..a tak sme sa rozhodli ist do iscaru martin..uzasny pristup,uzasny doktor,super personal..hned zmenili protokol,liecbu,vsetko 🙏🙏 doktor je skvely a vidno na nom ze chce fakt pomoct parom 🙏🙏 centrum mozes zmenit hocikedy..lutujem ze som kamosky neposluchla a nesla hned do iscaru..naozaj 😊 momentalne som v stimulaci 😊

kilauea
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beellka
16. nov 2020

@andrea_r016
Ja som absolvovala IVF v Iscare v Martine tuto jar. Sice sa mi moc nepacilo ako im to tam funguje (dlhe cakanie napriek objednaniu na konkretnu hodinu, personal a pod.) ale vyslo na 1.krat. Hned na prvej konzultacii ti povedia cca kolko to bude stat. My sme mali obaja diagnozu, cize poistovna nieco preplacala ale aj tak sme doplacali spolu za vykony a lieky cez 2000eur.

biem22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre