IVF po sterilizácii

ivka1004
31. júl 2021

Ahojte tak s mužom sme sa dohodli na ivf pre nás jediná cesta keďže mam sterilizáciu. BOLI sme na konzultácii mame stoho skvelý pocit aj keď asi to bude na psychiku snáď to dáme je tu niekto kto začne v septembri???

tessa2299
31. júl 2021

@ivka1004 ahoj. My chceme tak cca zacat. Bud september alebo oktober. My ideme na konzultaciu pred ivf 10teho. Tak som zvedava co bude. Dali ti uz aj protokol a predpisali lieky? Ci to az potom neskor?

ivka1004
autor
31. júl 2021

@tessa2299 neskôr keďže 18 mam 1dnovu chirurgiu tak potom mam volať a dohodneme sa kedy začneme

tessa2299
31. júl 2021

@ivka1004 super tak drzim palce, nech to vsetko vyjde 🙂

ivka1004
autor
31. júl 2021

@tessa2299 ďakujem aj my vám sama som zvedavá ako kedy začneme ešte výsledky nám má pani doktorka volať

tessa2299
31. júl 2021

@ivka1004 no my sme po neuspesnych iui. Odporucili pauzu mesiac dva a doporucuju ivf. Mali sme sa objednat na konzultaciu a uvidime. Ale sme 100% rozhodnuti, ze ano ideme do toho. Tak som zvedava co nam povedia. A kedy odporucia.

rybickadory
12. aug 2021

@ivka1004 ahoj, aj ja som po sterilizácii a riešim ivf ako samoplatca, držím ti palce.

ivka1004
autor
12. aug 2021

@rybickadory ahoj ďakujem aj tebe držím palce volali mi car moje výsledky ôk až na vitamín D musím doplniť a manžel musí ísť na urologické vyšetrenie uvidíme asi nieje všetko ôk u neho

rybickadory
13. aug 2021

@ivka1004 snáď to pôjde čím skôr vyliečiť a dočkáte sa krásneho zdravého dieťatka, my sme mali všetko ok, bola som už na ET, no nevyšlo to😓, tak teraz pôjdem na hysteroskopiu a uvidíme, či nemám problém v maternici...

ivka1004
autor
13. aug 2021

@rybickadory tak to ma mrzí 😔

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre