IVF po druhýkrát

jasminka22
3. sep 2022

Ahojte,

tie ktore to mate za sebou, piste prosim skusenosti. Mam 1 dieta z ivf, bojim sa, nakolko zmrazene mam len 1 embryo. Ist do toho? Mam strach, ze to nevyjde…

e1i
3. sep 2022

@jasminka22 nikde nie je záruka ze to vyjde. Z 1.ivf sme mali 2 embrya a bolo biochemické a MA. Z druhého 8 embryi a z et mame dceru a z ket cakame syna (nie vsak hned dalsi ket ale 3.v poradi po tom et)

jana_435
4. sep 2022

Ahoj, aku mas dalsiu moznost? Nechat to embryo tam a bat sa a bat, kym neumries? Chodte do toho a podla vysledku budete pokracovat dalej.

janulka1351
6. sep 2022

@jasminka22 ahoj ja som to mala presne tak isto ako ty. Z 1.IVF mam doma jedno dietatko. Zamrazene bolo len jedno embryjko. Tiez som sa bala ale keby sa neodvazim tak sa nikdy nikam neposuniem. Isli sme do toho,bohuzial to nevyslo. Mam uz za sebou stimulaciu v 2.IVF aj odber. Kedze ET som nechcela tak ideme teraz v septembri na KET. Vo stvrtok mam kontrolu a uvidime na kedy budeme planovat KET ale beriem to tak ze to musi vynst a ze som uz tehotna. Musim mysliet pozitivne.

lady_o
6. sep 2022

@jasminka22 ahooj, tiež som na tom bola úplne rovnako. Z 1.IVF úspešný hneď ET. Na KET som bola v polovici augusta, no nevyšlo to 🙄 Koncom septembra začínam stimuláciu v rámci druhého cyklu IVF 😊.
Čím dlhšie budeš čakať, tým horšie. Nemladneme a hoci som optimista, nemyslím si, že náš zdravotný stav sa bude rokmi zlepšovať. Určite by som do toho šla a urobila by som maximum, aby sa to podarilo. Ak to má vyjsť, vyjde to 😊

iorika
3. okt 2022

Ahoj. Ak ozaj chcete 2 dietatko chodte do toho. Nemate co stratit, iba ziskat. My mame 1 dietatko z IVF a zial ziadne embryo zamrazene uz nemame, keďže sa nam ujalo posledne. Teraz s manzelom uvazujeme o 2,ale kvôli veku mi uz poisťovňa 3. IVF nepreplati, tak uvidime co nam poradia v CAR. Drzim paste aby sa vam to podarilo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre