Dievcata, bola z vas niektora na stimulacii po 38. roku? kolko vajicok vam odobrali a kolko sa vam oplodnilo? vdaka
@ingelika78 vau. tolko som nemala v 34. rokoch 🙂 mozes rozdavat 🙂
@ingelika78 to ste mali stimuláciu či bez? A čo vám dávali? Nam sa nedarí no už budem mať 40r😞
@zorkahorka ja som mala krátky protokol 5 vajíčok,4 hatch blastocysty.mame Ešte aj azospermiu. Ale robili nám to v Brne.
@zorkahorka nápodobne...
Ahoj ja som mala 39 vajíčok presne som aj mala 39 rokov...😃a 28 sa oplodnilo.
@sofia1 fíha,to ti kde robili???aký si mala protokol?a výsledky?
@mkatkam čo je azospermia?a hatchback blastocysty?
@zorkahorka V Ba robili a protokol kratky. Sa čudovali ze v mojom veku.vysledok pozit.
@sofia1 28 oplodnených, z toho vsetky su pouzitelne na oplodnenie?
@zorkahorka Ano všetky.len 1 sme dali a ďalšie cakaju.
@zorkahorka haha dakujem no, mala som stastie a aj slusnu AMH rezervu ale tolko som necakala. Avsak - z tych 12 sa do 5 dna dostali len 3 embrya, aby som to upresnila. Z jedneho mam krasneho zdraveho chlapceka, rodila som kratko po 40-ke.
@butterfly333 ano stimulaciu - Gonal a Orgalutran. Nám sa nedarilo dva roky, preto som sla na IVF uz sa mi nechcelo cakat kvoli veku, este som zisdne babo vtedy nemala. Rodila som prvykrat kratko po 40tych narodeninach.
@ingelika78 koľko to to cele IVF vyšlo ak sa smiem spýtať a v ktorom centre ste boli? Ďakujem
@butterfly333 Ja som podstupila IVF v Australii, kde zijem - prepocitane na EUR to vyslo dost, ale tu sa za lekara plati celkovo za vsetko, nie len IVF.
@ingelika78 akú si mala amh rezervu?
@sofia1 aké si mala vysoké amh?
@zorkahorka 1.97
@zorkahorka tak to si fakt už nepamätám.ale na prvý sup sa podarilo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zorkahorka ano, v 39 rokoch. 18 vajicok, 12 embryii.