Ahojte, je tu niekto kto sa práve pripravuje hormonálne na IVF? Alebo už je v očakávaní vytúženého dvojtýždňového výsledku po IVF? Bolo by super, keby sa tu navzájom podporíme, vymeníme rady...také skrátenie času.. dnes som po druhom IVF a čakačka 2 týždne na vysledok ma asi zabije😎🍀❤️
@e1i výborne;) je to tvoj prvý? Kam chodíš?
@plavajka88 ja čakám na genetiku embryi a uvidíme ako sa to všetko stihne. Čakám že cca 16.12 by to relatívne šlo uvidím čo povie dr.
@plavajka88 uz to nepocitam 2 deti z ivf mam a chceme skusit este 1 ket ci bude tretie. Reprofit Brno
@simca115 prečo vám robia genitku? Nam ju nerobili...tak to uz máš presne o mesiac ;) na Silvestra budete vedieť ci sa zadarilo🍀
@e1i tak super ;) takže máš tiež hormónový kolotoč.. budem na teba v pondelok myslieť 🍀
@plavajka88 ale máme dedične ochorenie tak že pre istotu.
@simca115 rozumiem..drzim zajtra palce🍀
@plavajka88 trochu som stratila. Si po vklade alebo po IVF? ...si po čerstvom transfere po druhom IVF?
@michaelaj174 som po druhom vklade z IVF
@plavajka88 jaj tak, oki. Držím palec....skús netestovať, lebo budeš na nervy - teda ja to tak vždy mám a nikdy nevydržím :D a potom šaliem
@michaelaj174 nemám v pláne.. a snáď mi to aj vydrží 🍀🙏...táto odhodlanost
@natalka145 ja tam vidím náznak čiarky. Držím palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@plavajka88 ja idem na ket v pondelok