Chcela by som sa opýtať ci ma niekto z vás skúsenosť z ivf na Antolskej
Ja som na onkogynekologii bola na izbe so sestrickou, co tam robi na sale priamo a vela mi o tom rozpravala. Ze ako co robia a ze keby cosi nech sa ohlasim. Fakt zlata pani. Tiez mi ukazovala deticky ludi, co tam boli na asistovanej a ostali v kontakte.
Ahoj, ja tiez odporúčam. Som teraz v 18tt, vkladali dve blastocystičky a jednej sa u mňa zapáčilo 😍 Chodila som k MUDr. Petrenkovi, sice sa tam niekedy čaká, lebo ma toho dost, ale inak vsetko ok ☺
@nina774411 ahoj,smiem sa spýtať,či majú zmluvu s dôverou alebo sa tam platí všetko?
@gujami ahoj, skus si zavolať a opýtať sa, ale osobne si myslím, že určite áno. Len teda ja mam VšZP, tak neviem na isto.
@nina774411 ďakujem.skusim sa informovať.prebueha to tam tak ako inde?aspon zhruba?
@gujami ja osobne som inde nebola, tak neviem posúdiť. Ale kamoška spomínala, že je to to iste ako inde. Akurát teda, že v sukr. Centre je to krajšie a toľko sa nečaká.
@gujami a tu na Antolskej sú malinko lepšie ceny.
@nina774411 ďakujem ti veľmi pekne za tvoje odpovede 🙂 a držím ti palčeky
@gujami ďakujem 🤗 aj ja Tebe ✊🙏🍀😊
@nina774411 :-*
@sonjasas ahoj , Antolsku môžem iba odporúčať, mna pán primár Petrenko aj 2x operoval (nepriechodné vajcovody). Prvé 2 pokusy v Brne nám nevyšli a na Antolskej hneď na prvý krát ... mame krasne dievčatko ktoré bude mat 2 roky. Minuly rok sme v septembri opäť skúšali ale bohužiaľ nevyšlo to ( mam nízky AMH... 0,1 ), potom stopli kvôli korone tak sme šli 2x do Ferticentu kvôli najnižším cenám a teraz opäť skúšame Antolsku. Všetci sú tam naozaj mili a ústretoví.... a embryologicka je mladá baba ktorá je nesmierne priateľská a všetko prežíva s pacientkami. Je sice pravda že aj keď máš termín tak sa stane že čakáš hlavne keď ordinuje primár pretože má aj operácie a pôrody ale momentálne tam už pracuje ešte pán doktor Marsik ( pracuje aj vo Ferticente) takze sa až tak dlho nečaká. Určite s poisťovňou problem mat nebudeš. Vo sa týka cien tak sú jednoznačne najlacnejší spomedzi všetkých centier. Budeme silno držať palčeky 🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sonjasas ahoj, ano ja. A mozem len a len odporucit!!!!