Ahojte, je to niekto kto sa chystá na IVF v apríli?
Ja ja,mna to čaká 😊
@marinecka95 ahoj ja tiež mam v apríli len ja by som chcela ísť na ivf nátiv mate skúsenosti stim
Ja som bola dnes na konzultacii, naplánovali sme IVF. Koncom marca začínam stimulovať.
Idem si pichať Meriofert a Diphereline
Do akého centra chodíte?
Rozhodla som sa pre reprofit
Ahoj, ja idem budúci utorok po lieky tiež
@martinkova my chodíme do Helios MT. Aj keď zatiaľ dve IUI neúspešne som s nimi nadmieru spokojná
@marinecka95 ahoj ja idem v apríli. Začínam s infekciami začiatkom apríla. Ak bude všetko ok a podľa plánu v strede mája by som mala íst na vklad
@baruska884 držím palce. Aké injekcie ideš mať? Ja Meriofert a Diphereline
@marinecka95 vôbec neviem. Budúci týždeň tam mám ísť v prvy deň DC a dá mi všetko vedieť. Moc držím aj tebe 🙂
@marinecka95 ahoj ja idem na ket 14.4.
@baruska884 ja začínam pichať injekcie už v tomto cykle tak preto sa pýtam 🤷♀️ Prvú injekciu mám na 26ty deň 🤷♀️
@martrle držím palce. Ja budem mať pár dní nato odber a vklad až neskôr - tiež ideme mraziť
@motylik273 napisala by si potom prosim ako dlho ste cakali na genetiku?
@marinecka95 26ty deň cyklu menštruácie?
@marinecka95 aj mi hovorila po telefóne ale zabudla som. Zistím budúci týždeň. Ja mám akurát problém že presne keď by som mala mať vklad a vyšetrenia tak mám pracovnú cestu naplánovanú. :/ Neviem úplne čo mám robiť. Nechcem vklad a celé toto presúvať. :// Pracovnú cestu budem musieť zrušiť s čím zas zamestnávateľ nebude nadšený. Ach bože
@baruska884 áno na 26DC
@baruska884 ono tie výpočty sú len predbežné, môže sa stať, že folikuly budú rásť pomalšie, môžeš mať akékoľvek komplikácie a tým sa posunie aj čas vkladu takže dopredu sa nestresuj 🙂
Čas vkladu sa dozvieš v dostatočnom čase dopredu aby si sa vedela zariadiť. Nateraz ti je stresovať zbytočné 🙆♀️
@marinecka95 moc ďakujem. 🙂
@meriofert ahoj este stale cakam od 28februara
@motylik273 a môžem sa opýtať načo čakáš?
@marinecka95 ved na vysledky genetiky si sa ma to pytala
Ahojte, nechcem vytvarat dalsiu diskusiu tak sa pripojim. O tyzden idem na moj prvy odber vajicok do Brna. V septembri sme absolvovali IUI, bez uspechu. Partner ma zle spermie a ja nizky AMH. Obaja mame 33 rokov. Dnes na sone mi Dr nasiel 5 folikul. Od menštruácie si picham kazdy den Gonal-f a od dnes este k tomu aj Orgalutran az do nedele. V nedelu mame dalsie sono a vtedy sa upresni ci bude odber v stredu alebo vo stvrtok. Dr mi dnes povedal, ze vraj 5 folikul je fajn a je to v pohode a mam ich dost. Ale ja sa bojim ci ich nie je malo, kedze som tu citala ze kolko ich niektore baby maju, aj 15 a az viac.. Kedze este nevieme kolko z nich budu zrele vajicka, dalej ktore sa vlastne oplodnia a ktore preziju PK. Tym ze obaja sme na tom zle, tak mame uz dohodnute: ICSI, MACS, MFSS, AH a aj PK. Genetiku sme uz absolvovali, preto nam idu robit skoro vsetko. Boze baby ja sa tak bojim aby som mala aspon nieco vhodne. Vy ste ako na tom?
@kvietocek89 držím palce, aj mna to ešte len čaká. Na ktorý deň stimulácie si bola prvý x na sono?
@martinkova dnes je 7 den a dnes som bola na sone. Dnes mi partner 7x pichal injekciu. Potom uz len v nedelu to sono a uz bude termin odberu. Snazim sa mysliet pozit, ale strasne sa bojim. Boze, ved nam idu robit pomalicky vsetko co maju v cenniku. My sme ze vraj nie velmi dobry pripad. Ach baby.
@kvietocek89 je to nefér,že si týmto musíme prechádzať. Ale tak čoskoro budeš mat odber a uvidis ako bude. A ako znášas stimuláciu?
@martinkova v pohode. Mam len take vacsie brusko ale inak ok. Dnes mi je ale nejak divne. Toci sa mi hlava. Asi to je z tych novych injekcii. Tie mam len do nedele, tak to nejak vydrzim.
Ahojte baby. Môžem sa Vás opýtať - počas stimulácie ste si injekcie pichali kedy? Ráno / večer?
Boli ste počas stimulácie na PN?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@marinecka95 my cakame na genetiku