Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@michellita Ahoj aj ja sa chystam na IVF a čakame na schvalene z poist..Boli sme v Mart..16.6 a buduci tyžde¨tam budem volat¨ či to už je schvalene 😖 .Umele oplodnenie je dnes normalna vec a pochopi to určite človek ktory preživa to čo my,ked sa snažiš roky a nič ☹ je to super že sa možme podelit sa o svoje pocity a povzbudzovat sa .Ja som mala hrozne obdobie ked moje kamošky a sest a ine ostali TH a ja nič aj ked som viskušala aj nemožne a ked som dostala menz..tak som preplakala cel den ale vdaka manželovi ktory ma vždy povzbudzoval je to preč a ja verim že teraz sa to podari. 🙂 Držim ti silno ,silno palce aby si to dotahla do uspešneho konca 😉
@in131 Ahoj,
tou koordinatorkou isto myslela pani v Centre.To si sa rozpravala len s gynekologickou alebo uz mate vybrate centrum.My sme sa rozhodli ist do Gin-Fivu.Zvazovali sme aj Helios v MT a bolo nam doporucene gynekolkogom aj Ferticet-vraj zbytocne neprehanaju pacientov-tam a spat a je s nimi vyborna spolupraca a pristup🙂 tak daj vediet,ked budes mat cosi nove.Ja cakam na svoje fantasticke dni a hned na odber k nasmu gynekologovi a ked mi skoncia tak odbery na sifilis,chlamydie,bla,bla a odbery z krcka maternice ci co..Proste zakladne vysetrenia co treba do Centra 😖 tak drzim palec 🙂 🙂
@alinai Aj Ja Tebe,super idete do MT,tam su vyborne statistiky. 🙂 Cakas na schvalenie z poistovne alina?Dajte vediet zenyyy 🙂
@michellita Ahoj Miska! My zaciname zhruba v case, ked aj vy. Este uvidim, kedy to na mna pride 🙂 Drzim palce!
@lienka_1 Super som rada,ze tu budeme sa podporovat a informovat.Ja sice chat neznasam,ale myslim ze to budem velmi osozne,co uz ine mi zostava..A kam ste sa rozhodli ist Leni?
A ak mozte dajte si nejake fotky na rozlisenie,to je jedno hocico,nech sa vieme trochu rozlisit 🙂 🙂
@michellita Sme vychodniari, tak do Kosic do SPLNu. Mne MK velmi pomaha. Manzel je cistokrvny pragmatik 😀 a nepotrebuje o tom hovorit tolko ako ja. No a nasla som tu kopec uzitocnych informacii.
@lienka_1 TO JE PRAVDA O TYCH UZITOCNYCH INFACH.
My sme sa akurat definitivne rozhodli a ideme do FERTICENTu.To je snad jedno,gynekolog nam to doporucil,je k nam velmi pozorny,tak dame na neho..A to je v podstate jedno kde,len nech to vyjde kazdej 🙂 🙂 🙂
Ok,my ideme do hajan,dobru 😲
@in131 Ahoj my sme boli v Mart... v Heliose na konzultaciu a vypisovali sme žiadost z doktor.. ktora nam ysvetlila čo nas čaka a ako to asi bude priebehat 😒 ked prijde schvalena žiadost tak možme začat liekamy a injek..a povedala nam že nas čaka pohovor z embryologičkou 😝 ale s koordinatorkou ? nevem 😉
@michellita ahoj,kde je to FERTICENTU.my sme chceli do BA ale moj gynekolog doporučil Mart 🙂
@alinai tu je 🙂 http://www.ferticent.com/ ako nas najdete..a ked teda pojdes do MT aspon mozme porovnavat 🙂 takze teraz cakate an ziadost,tak nech je rychlo tu 😵
Ahojte rada by som pridala svoje skusenosti, mi chodime do Iscaru v Martine a je to tam super. Doc. Tomas je super odbornik a aj clovek a aj cely personál je tam uplne perfektný. Ja začinam stimulaciu zaciatkom augusta, malli sme zacat uz tento pondelok ale manzel bude odcestovany tak sme to o mesiac posunuli. Ja uz som jednu stimulaciu podstupila ale tesne pred jej koncom som ochorela a skoncila v nemocnici. takze rada odpoviem na vase otazky, lebo vsetko okrem odberu a transferu som uz mala vyskusane na vlastnej kozi takze kludne sa pytajte. Mozte pisat aj na IP. Drzim vsetkym palce.
Ahojte rada by som sa pridala k Vam. Citam MK uz dlho ale este som sa nepridala do chatu.Podobne ako michellita nemusim chaty. Ale kedze som s Vami na rovnakej lodi tak pisem...
IVF ma caka koncom leta, kedze teraz som pred dovolenkou a nechceli sme to riesit pred tym. POistovnu mam schvalenu a liekz uz doma v chladku. Bude to moje 1.IVF takze nemam s tym skusenosti a dufam aj ze to bude prva a posledna 😉 takato skusenost.
Pred tymto som si uz co to uzila iui, laparku atd...tak asi tak. Momentalne chodim do SPLNu takze s lienkou si budeme mat co povedat... 🙂
Ahojte dnes nam volali že už mame schvalenie a objednali nas na konzultaciu s koordinatorkou 🙂 ale až 10.8 ☹ a o tri dni mam dostat menz..tak nevem či začneme v aug 😒
Ahojte kočeny,všetkým ,ktoré ste v tejto téme držím palčeky,aby Vám to vyšlo hneď na prvý pokus 😉 😉 😉
Dievčatá, prajem vám aby vám to všetko vyšlo. Nemusíte sa báť, nie je to také hrozné.
@alinai Najskor budete mat pohovor s koordinátorkou, ktorá vám vysvetlí ako to chodí a naučí vás pichat injekcie a potom ku koncu stimulácie budete mat pohovor s embryologičkou, ktorá vám povie ako prebehne odber vajíčok a čo potom nasleduje. Tak sa držte a držím vám palce. 🙂
@lienka_1 Ahoj, ano, citala som niekde v inej teme ze uz si zacala...tak nech s pozitivnym pocitom vydrzis min. dalsich 9 mesiacov 🙂
ja som akurat pred dovolenkou este jeden den a mam 2 1/2 tyzdna volno tak sa tesim.
Chodila si stale do SPLNu?
ja si to tu tak prechadzam z temy do temy ale asi by som to nemala velmi citat, pretoze potom pochybujem o mojom uspechu 😀 . S pozitvnym myslenim to dalej clovek dotiahne, no nie?
Na 1.inj. pojdem asi az okolo16.08- decapeptyl. Asi za ako dlho si potom dostala MS (ak si ho tiez mala)
Stimulujes gonalom?
@rybkamala My sme diagnostiku podstupili v zahranici, ale pre IVF sme si nakoniec zvolili Slovensko. SPLN sme si vybrali na zaklade skusenosti nasich znamych, ktory nam ho odporucali.
Zatial si picham gonal a cetritide. Decapeptyl som vobec nemala.
No a s MK treba naozaj opatrne. Ja som si pri citani o OHSS vystresovala fajny pasovy opar 🙄 Ale na druhej strane, dozvedela som sa tu vela uzitocneho a mnohe baby su pre mna velkou inspiraciou a motivaciou. Uzivaj si dovolenku a potom smelo do toho! 😉
Ahoj všem, jsem tu nově, příští měsíc si jdeme pro "Mrazíky" a ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s injekcemi Grifols a jak jste je snášely?
Ahoj, spletla jsem se injekce se jmenjí Igamplia. Díky za informace 🙂
Ahojte,
tak my uz mame termin pohovoru 1.8. Neviete asi co tak mozem ocakavat? Myzeus pride 10.8. myslite si ze uz od 1.8. by som mohla zacat brat hormony ako predpripravu a aby sa uz v tom augustovom cykle mohlo zacat s oplodnenim? 🙂 na poistovne cakat nechceme rozhodli sme sa pre zalohu 😖 😖
drzim palce baby,informujte 🙂
@annamary27 Annamary ty si ako na tom zlato?citala som ´´Ta´´ v inych forach bojujes silno! 😕
@michellita my sme mali termín pohovoru s koordinátorkou dnes a menzes mám dostať 6.8. a začíname až potom od 16DC, takže záleží všetko od centra a aké majú postupy a od Tvojho cyklu, vlastne mne to výjde že od 16DC mám brať už lieky potom inekcie a ďalší menzes už stimulujem na IVF a v septembri už bude odber a transfér. 😀 držím palce nech Ti to výjde
Ahojte, som veľmi rada, že som tu našla túto tému, chystám sa na prvé IVF v auguste, žiadosť nám schválili a začínam mať z toho stres, vlastne ani neviem, čo ma všetko čaká 😒
@michellita ja idem tiež do Ferticentu, budúci týždeň idem na ultrazvuk a po lieky a od najbližšieho menzesu zač. stimulovať.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj
Aj ja by som bola rade keby nám niekto o IVF povedal - doktorka mi poradila že už pri druhom IUI máme mať pohovor s koordinátorkou - vobec neviem čo to obnáša - budeme už vypisovať papiere? Ako to vlastne prebieha. Veľmi by ma to zaujmalo.