IVF Košice verzus Banská Bystrica

katka963
30. dec 2022

Dobrý deň, ahojte. Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s centrami IVF v KE alebo v BB. Bola tu jedna staršia diskusia na túto tému, no rada by som vedela nejaké vaše aktuálnejšie postrehy a rady. Kam sa vybrať, ktorým smerom? Ďakujem.

ninka99865
30. dec 2022

@katka963 skús skupinu IVF ☺️

jarrys
30. dec 2022

@katka963 BB som bola a odisla do ineho centra. Poznam dalsie dve co urobili to iste.

katka963
autor
30. dec 2022

@ninka99865 Ďakujem 🙂

katka_kh
30. dec 2022

S KE neporadim, bola som v BB a odisla do Brna Reprofit

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka963
autor
30. dec 2022

@bilberryday Ďakujem za túto radu, toto mi napríklad vôbec nenapadlo myslieť na víkendy. Aj preto som sa to opýtala tu a čakala takéto trefné rady. Ďakujem ešte raz.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominikahr
30. dec 2022

@katka963 ked si s Košíc tak to radšej chod do MT prečo práve BB?? Ja som z BB odišla do MT iscar a som veľmi spokojná

jarrys
30. dec 2022

@bilberryday na hematologii ani genetike ani nevezmu bez potratov alebo neuspesneho IVF. ked som riesila tieto vysetrenia pri objednavani sa vsade toto pytali a povedali ze bez indikacie neobjednavaju kvoli tomu ze su to specialne vysetrenia a dost drahe.

katka963
autor
30. dec 2022

@dominikahr ja som práveže tak v strede medzi KE a BB, čiže na pol ceste, cca rovnaká vzdialenosť tam aj tam. Preto som sa pýtala práve na tieto dve mestá.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jarrys
30. dec 2022

@bilberryday zavisi urcite. Ked som ja volala a vybavovala v septembri bolo mi vsade povedane to iste a to som obvolavala viacere mesta.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sgilvadia
31. dec 2022

@katka963 my sme chodili do KE spln a som tehu po prvom IVF. Má zlé recenzie, ale nám vyhovoval najviac a to sme boli vo všetkých v KE. Každá ti napíše svoj vlastný názor, no to čo vyhovuje mne nemusí tebe najlepšie je ísť aspoň na úvodnú konzultáciu všade.

jarrys
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kahh
5. jan 2023

@katka963 s klinikou v tychto mestach ti nepomozem, ale mam skusenost v Martine s Iscare a myslim si, ze za dobrou klinikou, lekarmi sa oplati aj cestovat, aspon ja to tak vnimam. My sme absolvovali dva IUI a na druhykrat to dopadlo dobre, tak sa z toho tesim 🙂 Ak by ta nieco zaujimalo kludne si mozeme napisat 🙂

katka963
autor
5. jan 2023

@kahh Ďakujem za milé slová 🙂

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kahh
5. jan 2023

@katka963 nemas zaco, viem ake to je na zaciatku, ked clovek nevie akym smerom sa vybrat, na koho sa obratit, velmi vela casu som stravila nad tym aby som si urobila nejaky ten prehlad 🙂

essenceee
24. jan 2023

skus kliniku repromeda. Tam ti pomožu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre