Dobrý deň, ahojte. Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s centrami IVF v KE alebo v BB. Bola tu jedna staršia diskusia na túto tému, no rada by som vedela nejaké vaše aktuálnejšie postrehy a rady. Kam sa vybrať, ktorým smerom? Ďakujem.
@ninka99865 Ďakujem 🙂
S KE neporadim, bola som v BB a odisla do Brna Reprofit
@bilberryday Ďakujem za túto radu, toto mi napríklad vôbec nenapadlo myslieť na víkendy. Aj preto som sa to opýtala tu a čakala takéto trefné rady. Ďakujem ešte raz.
@katka963 ked si s Košíc tak to radšej chod do MT prečo práve BB?? Ja som z BB odišla do MT iscar a som veľmi spokojná
@bilberryday na hematologii ani genetike ani nevezmu bez potratov alebo neuspesneho IVF. ked som riesila tieto vysetrenia pri objednavani sa vsade toto pytali a povedali ze bez indikacie neobjednavaju kvoli tomu ze su to specialne vysetrenia a dost drahe.
@dominikahr ja som práveže tak v strede medzi KE a BB, čiže na pol ceste, cca rovnaká vzdialenosť tam aj tam. Preto som sa pýtala práve na tieto dve mestá.
@bilberryday zavisi urcite. Ked som ja volala a vybavovala v septembri bolo mi vsade povedane to iste a to som obvolavala viacere mesta.
@katka963 s klinikou v tychto mestach ti nepomozem, ale mam skusenost v Martine s Iscare a myslim si, ze za dobrou klinikou, lekarmi sa oplati aj cestovat, aspon ja to tak vnimam. My sme absolvovali dva IUI a na druhykrat to dopadlo dobre, tak sa z toho tesim 🙂 Ak by ta nieco zaujimalo kludne si mozeme napisat 🙂
skus kliniku repromeda. Tam ti pomožu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katka963 skús skupinu IVF ☺️