Mam 38 r a idem sa dat znova na ivf -ket
Cerstvy transfer mam za zebou neuspesny jedna blastocysta .
Ak by niekto potreboval bembolu alebo decapeptyl.. Posuniem
Ja som tiež v 38 absolvovala IVF bohužiaľ 3 vklady neúspešne 😢ale nevzdávame to na druhé ideme do Brna a to som mala v máji 40tku ....držím palce ✊✊✊
Ja som bola na ivf v 39-ke. Prvy KET co bol zaroven aj moj prvy vklad, vysiel.
@mata1001 poistovna hradi 3krat,ale aj tak tam doplacate
@efran v ketu ma poobede par krat pichlo na lavej strane vecer som malinko spinila na 6ci 7 den sa mi nafuklo brucho ako balon na 14 inak som necitila nic brala som progesteron a estrimax obe 3x1
Na 14 den som isla na hcg test test negat tak som volala do centra vysadila lieky a o 4 dni na to som dostala kramy.
Ja uz mam 12 rocneho syna a znasam to o trosku lepsie tie sklamania ako ked by to bolo moje prve babo.
Baby... Ostal mi po ivf decapeptyl a bemfola.... Decapeptyl je do konca roka... Ak by niektora potrebovala... Píšte
@efran o to to je lahsie.niektore zeny vraj vobec noc necitia .velmi drzim palce aby ti to vyslo.
Ja som to najprv vsetko pripisovala veku ze uz mam vela rokov aby som mala druhe dieta ...
Ale ako tu citam zeny maju aj po 40tiatke a riesia len prve dietatko
Tak verim ze vsetky co sme tu snazilky a cakatelky na uspesny ket ze nam to vide a budeme za nejaky cas riesit tehotenske zalezitosti❤🥰
@janaz2007 je skvele počuť takéto slova. My sme čakali dlhšie kvôli práci a cestovaniu. A keď sme sa pred 2 rokmi rozhodli že chceme mimčo, tak po polroku snaženia bum myom. Takze operácia. Po ďalším polroku po operácii, že poďme to skusit, zase myom, ktorý úplne nevyoperovali. Takze ďalšia operácia.... takze keď sme už opäť mohli, už mi klesala hladina hormónov a spontánne to nešlo...☹️
@efran mam velmi zmiesane pocity...
Idem 19.11. Na konzultaciu a dohodnut dalsi transfer s velkym strachom idem do toho.
Tuzime po babu obaja ale najhorsie su tie dva tyzdne cakania na hcg test.
Vies ze sa musis setrit nic tazke nedvyhat.mna moja lekarka vypisala na pn az kym nezostanem tehotna co je este vacsia katasrofa pre mna .nie som na to zvyknuta byt tolko doma .po materskej co som sa vratila z prace v kuse robim a teraz bum doma a nic ... sedim a premyslam ....
No chcem to riesit az v decembri dalsi transfer alebo podla toho ako sa vyjadri lekar .tiez aj to "dlhe "cestovanie som od Bratislavy 150km co mi niekedy trva aj 2hodiny ze byvaju aj kolony dost casto rano.
Ty sa ako citis?
Ja mam vraj hormony ako 20 rocna mi povedal lekar 😁.
Ja nemam vajcovody dali mi ich prec kvoli zrastom a castym capalom vajecnikov,
@efran mozno nemas este dostatok hormonov abybti to test ukazal.drzim palce velmi❤
Ja som hne isla do toho po neuspesnom cerstvom transfere som na dalsi mesiac.teraz som si dala chvilu pauzu s liekmi.o tyzden mam konzultaciu a uvidime co povie lekar... si aj pn ci chodis do prace?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Len vydrzte a nevzdavajte sa. Viem o com hovorim.