ahojte babule,na jeseň,v septembri,nas caka tretie IVF,verime,ze bude posledne
ahojte,tak aj nas caka v oktobri tretie IVF,tento raz uz s darkynou 🙂)
ahojte, tak ja dúfam, ak všetko dobre pôjde, tak sa k vám v októbri, alebo novembri pridám... bude to naše 2 IVF 😉
ahojte, tak nás čaká štvrté- s októbrovou mrškou by som chcela začať s proverou...... nejako mi to tam skočilo nedokončené...........držím Vám palce
@miminkad ahoj miminkad...uz ste po 3 IVF?ja mam zajtra termin na laparku, divne, ze vobec nemam stres, som zvedava, ako to vsetko dopadne.Vo stvrtok ide mm na kontrolny SPG a potom budeme mat vlastne diagnostiku kompletnu a musime sa rozhodnut, co dalej.U mna zatial nasli hypotyreozu a hyperprolaktinemiu...beriem tyroxin .Drzim palce, aby ste dobre dopadli...paaaa
@miminkad ahoj miminkad...uz ste po 3 IVF?ja mam zajtra termin na laparku, divne, ze vobec nemam stres, som zvedava, ako to vsetko dopadne.Vo stvrtok ide mm na kontrolny SPG a potom budeme mat vlastne diagnostiku kompletnu a musime sa rozhodnut, co dalej.U mna zatial nasli hypotyreozu a hyperprolaktinemiu...beriem tyroxin.Viac menej mi naznacili, ze realna moznost asi bude IVF .Drzim palce, aby ste dobre dopadli...paaaa
@linda81 ahoj moja,este nie.koncom septembra by som mala zacat so stimulkou.neboj,laparka dopadne ok.ved sama vies,ze o nic tam nejde.aj berie muz cosi na ten spg?hypotyreoza sa da laho dokopy a mne prolaktin tiez skakal.brala som parlodel a uz po mesiaci to bolo ok.ja byt tebou,asi sa tiez rozhodnem radsej pre IVF,uz len kvoli tomu spg.dakujem za palce,budeme ich potrebovat.papa
ahojte holky,zacinate niektora so stimulkou koncom septembra?
@miminkad no vies , ja sa bojim , ze budem mat k tomu vsetkemu este endometriozu alebo co, a potom je to jasne.MM berie vitaminy, zinok, kyselinu listovu...ciac menej vsetko , co obsahuje profertil.Dufam , ze sa ten SPG zlepsil.Ja este nie som pre nic rozhodnuta, strasne za tazko mi to pride, ze to tak bude musiet asi byt.Uvidime..
chcem sa poradit, včera som bola na OPU a mame 6 oplodnených vajíčok, v utotok mam ist na vklad...neviem s rozhodnut, ci si dam vlozit jedno alebo dve embrya vzhľadom k tomu ze som nizkej postavy, meriam 155cm a bojim sa ci v pripade ze by sa obe embrya ujali, by som ich mohla bezpečne donosit, neviem si predstavit kde by sa do mna zmestili..
@timona ja idem na OPU v pondelok, zatiaľ nieviem koľko bude, ale plánujem si dať vložiť jedno a zvyšné zamraziť po dve a ak by to nevyšlo, tak vkladať podve. Ja tiež uprednostním jedno, mám rešpekt pred dvojičkami, ale keď som minule mala zamrazené jedno embrijko samostatne, tak neprežilo, a lekárka sa vyjadrila " ve dvou se to táhne líp"
@linda81 neboj,bude to dobre.no my by sme mali zacat koncom mesiaca dalsie kolo.tak sa pomaly pripravujem psychicky.a nasla som taky caj na podporu pred ivf,tak ho teraz pijem a celkom mam z neho dobry pocit.
@apolenka6 pridaj sa moja,bude sa nam lahsie bojovat 😉
@timona myslim,ze oni ti v centre poradia.pri prvom IVF,aspon v tom nasom centre nevkladaju viac ako dve.ja by som to asi skusila z dvoma,ved nie obe sa mozu uchytit.
Ahojte babulky ....pridavam sa ku Vam ...po nasom 1.IVF neuspesnom a 1. KETe neuskutocnenom sme dnes v ISCARE podpisali 2.ziadost ...tak ak ju schvalia do 4 tyzdnov vzaciatkom Novembra zacinam o5 so stimulkou a ideme znovu do toho ....ste niekto na tom podobne ? aspon terminovo ? 🙂
ahojte, takže mne sa stimulka presúva na decembre, resp. začiatkom januára... nejako takto to cítim, nechcem to nejako zbytočne urýchľovať 😉
@miminkad dakujem 🙂 drzim palce ....kedy to tebe vychadza? .... ja by som mala v novembri dostat menzes 9. ak mi od dnes schvalia ziadost do 4tyzdnov , tak to budem mat akurat , nemusim na nic cakat.... len horsie bude ak im to potrva 6 tyzdnov to uz nestiham v novembri .... nam nevyslo KET koli tomu ze sme mali dvoch mrazacikkov ( blastocyty) a ani jedna sa nam nerozmrazila tak ako mala :( takze nic z toho nebolo ....tak snad teraz.... kolko si mala folikov ? vsetky prazdne ? kam chodis do CAR ?
po akom dlhom case ste sli na KET po neuspesnom IVF?mam 5 mrazakov a chcela by som ich co najskor minut...
@timona ja som na tom podobne jedno neuspesne IVF za mnou a ket predo mnou, ja som rozmyslala nad tým ze pojdem na Ket hned pri najbližsom ms
@miminkad ahoj mozem sa opytať co je mojžiska- je to nejaké cvicenie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miminkad ahoj 😉 držím palce,,aby sa to podarilo,,nech je posledné a hlavne úspešnééééé 😉 nezostáva nám nič iné ako veriť a mať pozitívne myšlienky 🙂 hlavne,aby to všetko dobre dopadlo 😉