Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊
@maciatkoe helios bb či mt? Lebo my v BB. U mňa je všetko ok, len partner nemá spermie. Teda raz na spermiograme nemal, a toho 9. Ide po 3 mesiacoch. Ak niečo nájdu, hneď dáme zamraziť. A potom ja stimulovať a šup na to. Ak nie, tak začnem ja so stimulkou a v deň odberu vajíčok spravia jemu TESA. Chceli sme sa tomu vyhnúť, verila som na zázrak, ale vek tlačí, takže ideme do toho.
@maciatkoe my máme psov už troch 😂 najmenší má teraz rok, maltezáka.. tak zatiaľ máme ako bábatko jeho. 🤪 Bývalý partner (otec dcéry) tiež podstupuje s terajšou ženou IVF a on má dôveru, tak že im volali po týždni, že je to schválené. Snáď to bude tak rýchlo aj u nás.
A skúšali ste aj nejaké vitamíny, alebo tak, keď nemáte žiadny konkrétny problém?
aj ja v januari by som chcela zacat stimulovat, moje 6 ivf😢😢😢
@beatinka ja uz mam komplet vsetky vysetrenia porobene, aj hematologiu, genetiku, repr.imunologiu, endokrinologiu nakolko mam za sebou 3 potraty uplne na zaciatkoch. Nikde mi nic nenasli ako dovod potratov. Tak beriem anopyrin preventivne na krv, a po potvrdeni tehotenstva si budem pichat clexan. To vraj zvykne pomoct po potratoch ked nikde nic nenajdu. A este beriem kyselinu listovu na predpis. My sme skusali aj IUI, a iba 2 potraty som po IUI mala. A jedno otehotnenie bolo prirodzene. Ale vsetky tie tehotenstva skoncili bohuzial rychlo. Tak verime s drahym, ze po IVF otrhotniem a vdaka pichaniu clexanu sa nam potom konecne narodi zdrave mimco 😊. A tyzden je este v pohode u dovery 😊.
@callisia
@beatinka
@maciatkoe dakujem vam, 2x IVF na sk a 3 x ivf v brne ...dokopy 10 embryí vlozených.2 ivf, po KET som otehotnela, ale v 6 tt zistena anembryomola a potom spontanny potrat. vzdy som si po kazdom ivf povedala, ze uz dalej nepojdem... ale tuzba je ovela silnejsia a bojujem dalej. u mna je problem, nepriechodne vajcovody, na 1vajcovode som mala sactosalping a mam syndrom lepivych dosticiek typu III, muzik je ok. a hlavne vek mam 39 r. vsetkym nam drzim palce, modlim sa , nech to uz skonci so stastnym koncom. som uz toho vsetkeho velmi sklamana a unavena.
@80katka musime vsetky mysliet pozitivne, a verit, ze IVF nam vyjde 😊. Ja dnes ako som nas s drahym objednala na konzultaciu ku IVF, tak ma to riadne nakoplo. Normalne sa tesim na januar 😊🌹. Jedine co ma mrzi, ze helios nerobi cerstvy vklad vraj 😕. Ale skusim sa spytat doktorky, ze co povie, ked jej poviem, ze aj cerstvy vklad emryjka chceme.
@maciatkoe vraj su tie KETY uspesnejsie, aj ja som otehotnela z ketu...a moja kamoska z cerstveho nikdy neotehotnela, ale 4 x z ket ano...ale zial tiez potratila vsetky.a ked zamrazia, tak je tam aj smola v rozmrazovani, co sa aj mne prihodila, mala som krasnu blastocystu a ked rozmrazovali , tak sa rozpadla...tak som prisla o 1 pokus. teraz sa toho mrazenia a rozmrazovania bojim.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. No dúfam, že ja. 😬