ahojte, je tu niekto kto zacina ivf/icsi v Januari? rada by som zdielala poctity a skusenosti s niekym kto tiez ide do toho ☺️
@jahodka2020 ,ja zacinam s procesom a je to pre mna prva skúsenost
Uz mam stimulacny formulár
@jahodka2020 držím palce. My ideme mať vklad v januári na konci.
@spuntik12 aj pre mna uplne prvy krat. kedy ti ma zacat prvy den cyklu? mne okolo 14.1., 9.1. mam prvy scan a idem pre injekcie
@simca115 dakujem, aj tebe drzim palce 🙂 mas zmrazene vajicka ktore vkladaju alebo mas aj odber?
Ahoj ja som si začala pichať injekcie od 3.1.
Ahojte. Teraz v januári na 20 DC máme ísť do centra kvôli prvému IVF. Viete prečo práve 20 DC? V ten deň sa začne so stimulaciou? Alebo až neskôr? Ako ste to mali vy? Nič nám nepovedali zatiaľ, len že kontrola na 20dc. Ďakujem 🙂
@jahodka2020 , ja idem na scan 15.1 a 23.1 mi zacina menzes
baby drzim palce vsetkym. 🙂 ja som dnes bola na scan a ak som dobre rozumela, mam zhrubnutu vystelku maternice, tak musim na pvry den cyklu prist znova na scan predtym ako zacnem pichat hormony
@kuggis a ako sa citis zatial?
@jahodka2020 ganirelix je hrozný, bolí štípe....bemfola je prechádzka ružovou záhradou... občas ma bolí brucho ,ako keď mám mať ovuláciu...je mi tesno v podbrušku,zajtra ideme na sono ,tak budem múdrejšia
tá záverečná injekcia pred zákrokom bola najhoršia . aj príprava aj po nej pocit
@jahodka2020 mňa čaká ultrazvuk pred KET 17 januára a počítam, že cca okolo 24 januára budem mať vklad
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.