Ahojte,
Prosim vas, mali ste niektora IVF ICSI z dovodu zleho spermiogramu partnera vo ferticente? Ako dlho trvali vysetrenia, ake vysetrenia vam robili, po akom case ste zacali s umelym oplodnenim? Mali ste uspesny hned prvy pomus alebo viac? Pravdepodobne budeme musiet podstupit IVF ISCI a vobrc neviem, co ocakavat, aky je postup, kolko to potrva, kym otehotniem. Vsetky rady, nazory, skusenosti, rada prijmem 🙂
@luciasmutna ahoj, ak chceš, napís mi ohladom tohto sukromnu správu, my uz sme v rozbehnutom vlaku. Tiez máme darcovske spermie.
Ahojte žienky dnes sme boli na úvodnej konzultácii čaká nas ICSI čakám má menštruáciu kedy dojde a ideme do toho... keď my začala koordinátorka rozprávať kolko injekcií si mam pichať a ktorý deň aku tak som sa rozplakala lebo som z toho mala neskutočný chaos...ako ste zvládli pichanie týchto injekcií? Ako to zvládalo vaše telo? Priberali ste od nich? Bojim sa toho čo má čaká.. budem vďačná za každú odpoveď
@maxxim ahoj nehnevaj sa že sa spytam.podarilo sa vam otehotniet?vieš som zvedava lebo mam taki isti pribeh ako ty.aj ja chodim do ferticent a hned na 1 krat sa nam podarilo pred 2 aj pol roka bez problem som porodila krasneho chlapca aj ked sme použilu darcovske spermie ini možnost sme ne mali.teraz planujeme ist pre dalšie misliš že sa nam podari hned ? .ešte tam robi stale maršik?
Ahoj. Nie, žial nevyslo to ani na druhý pokus...
No dúfame, ze v ČR to bude s pozit. Koncom.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@luciasmutna icsi je metoda oplodnovania-pichnu do vajicka spermie priamo.