Ahojte baby s manželom sme sa rozhodli ísť na ifv chcem sa opýtať ak máme aj zdravotné problémy napríklad má zlý spermiogram a mne sa netvoria vajíčka koľko by preplatila zdravotná poisťovňa ? ďakujem
@iwuskapoh tiez sme chodili do Heliosu KE. Tiez s rovnakymi diagnozami.poistovna preplaca 1100eur,plus my sme si priplatili okolo 2300eur za doplnkove metody
@marticka85po ale už aj z liekmi? Chcem sa este opýtať keď sme sa už objednali že sme sa rozhodli ísť na to ifv aj partnera objednali hneď na halosperm. Ešte nás pošlú nekde? Či ešte budeme čakať Kim zdravotná poisťovňa schvali? to nebudem hneď tento cyklus sstimulovana?
@iwuskapoh ano so vsetkym aj lieky injekcie atd. Cakat nebudete.aspon my sme necakali. Mam VSZP.cize asi zalezi od poistovne. Tiez sme mali halosperm. Mna este poslali na sono prsnikov a hematologiu. Na sono som bola ale na hematologii som nebola kedze bola dlha cakacia doba na termin.
@marticka85po aha ďakujem pekne dúfam že hneď tento cyklus začneme 🙂 len sa aj bojím :/
@iwuskapoh neboj sa. Ja som tiez mala obavy,nakoniec som to celkom super zvladla 😊 drzim ti palce
@marticka85po ďakujem ty 🙂
@iwuskapoh nás posielali na viaceré vyšetrenia. Manžel navštívil urológiu a genetické vyšetrenie. Ja som navštívila hematológiu, imunológiu a genetické vyšetrenie. Ja som v poriadku, manžel mal zlý spermiogram. Plus u nich v centre berú odber krvi a zisťujú hormonálny obraz. Ide to v celku rýchlo. My sme začínali od ďalšieho cyklu, pretože sme čakali na výsledky z predošlých vyšetrení. Suma 2000€ je približná vzhľadom na poisťovňu, ktorú máte a záleží tiež od výkonov, ktoré budete potrebovať. V našom prípade sme v prvom kole IVF platili 1800€ vrátane hormónov.
Prajem vám, aby sa vám to podarilo ❤️
@veruunkaa5 aha lebo mi chodíme tam pomalí 2 roky ale zatiaľ sme neplánovali ivf AS terás sme sa rozhodli keď že sa nepodarilo do terás , nas od začiatku keď som išli manžela na urológii aj mňa endrologiu len som sa chcela opýtať či zas nás pošlú nekde keď že sme sa mali iba rozhodnúť ísť do ivf a už sme objednaní tak neviem či hneď tento cyklus budem stimulovana ďakujem veľmy pekne vám sa podarilo hneď ?
@iwuskapoh Tak to neviem, či budú požadovať nové vyšetrenia alebo postavia predošlé. To sa s istotou dozviete tam.Bohužiaľ nie, prvé kolo nevyšlo napriek tomu, že som absolútne zdravá a mladá. Vyzerá to na zle zvolenú hormonálnu stimuláciu. Nevzniklo nám žiadne embryo vhodné na vklad. Práve sme opäť v stimulácii, zajtra nás čaká odber vajíčok a spermií. Veríme že tento raz sa to podarí. 😊
@veruunkaa5 ahoj neboj sa všetko dobre dopadne len si musíme veriť 🙏🙏🙏 držím ty palce
Ivf helios
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@iwuskapoh Neviem kolko presne plati poistovna, ale doktor nam povedal, ze cca 2000 eur si mame pripravit - uz s preplatenim od poistovne. Trochu menej, ak mate Union, lebo oni prispievaju nieco navyse.