IVF - Diphereline a Pergoveris

mamamajka85
27. dec 2023

Zienky mam par otazociek ohladom injekcii Diphereline,Pergoveris.Kedy si ich pichate?Ako ich znasate?Dakujem

sonkam
27. dec 2023

Ja som pichala večer a bolo to úplne ok + som mala ešte clexan... Pichaj jednu do jednej strany, druhu do druhej a potom každý deň meň

mamamajka85
autor
27. dec 2023

@sonkam dakujem.Taktiez mi dali aj clexan.Tiez rozmyslam,ze vecer kedze mavam dmeny do vecera.A ked si si pichala aj clexan,tak si si to ako striedala?

sonkam
27. dec 2023

@mamamajka85 len potom pozor na to že to treba pichať v rovnakú hodinu každý deň tak si to tak naplánujú aby to aj so smenami sedelo. Ja som diphereline a pergoveris dávala na jednu stranu a clexan na druhú lebo ten mi robil modriny. Pergoveris má úplne malinkú ihličku to je ok a k diphereline som si dokupila inzulínové ihly tak to bolo tiež v pohode

mamamajka85
autor
27. dec 2023

@sonkam nato ma upozornovali,ze to treba pichat v rovnaku hodinu.Preto to bude asi aj idealne vecer po praci.Intulinove ihly idu aj na obycajnu striekacku?Ci treba ine?A vies mi odporucit,ktore boli fajn?Dakujem

sonkam
27. dec 2023

@mamamajka85 sedia aj na normálne striekacky len ihličku máš tenkú a krátku ja som mala 0.4mm x 12mm ..je to v podstate jedno ktorú len potrebuješ klasickú ihlu na natiahnutie a zmiešanie prášku na diphereline a potom keď máš už natiahnuté v striekačke tak vymeniš za tenkú 0.4mm a tou pichneš. Ja som mala tieto

mamamajka85
autor
27. dec 2023

@sonkam dakujem za tip,zajtra zbehnem do lekarne a opytam sa.Mne dali sede ihli a su dost dlhe. A miesanie dipherelinu bolo v pohode?

sonkam
27. dec 2023

@mamamajka85 ale áno len natiahneš tekutinu, dáš ju do prášku, premiešaš a natiahneš do striekačky. A akú dávku pergoverisu máš? Si v dlhom protokole?

mamamajka85
autor
27. dec 2023

@sonkam kratky protokol a davku mam 325.Ty si mala dlhy?A aku davku?

sonkam
27. dec 2023

@mamamajka85 ja som mala dlhý protokol a nízke dávky ...mala som len 137.5

mamamajka85
autor
27. dec 2023

@sonkam ja som ani nevedela,ze je kratky a aj dlhy 🤔 mne dali podla vysledkov vyssie davky a kratky

sonkam
27. dec 2023

@mamamajka85 veď jasné v centre vedia čo robia. Budem držať palce nech je čo najviac embryjok 😉

mamamajka85
autor
27. dec 2023

@sonkam ved prave.Vedia,co robia.Dakujem velmi pekne 🙏

vivienn7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre