Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.
Ja sa hlásim. Ak pôjde všetko ako ma
Nepotrebuje náhodou niekto súrne Gonal (exp. 11/2022) - minula som z neho len 30ml a Centrotide (exp. 12/2022) - 6 injekcií? Samozrejme zadarmo. Možno ešte niekomu poslúži. Skladované v chladničke.
Ahojte, ja by som mala začať stimuláciu koncom novembra, tiež prvýkrát
Všetkým vám držím prsty. Ja mam z toho strašný stres, neviem ako sa upokojiť. Som stále nervózna :(
Ahojte, my začíname presne o týždeň s prvým cyklom IVF
Vôbec netuším do čoho ideme verím že sa nám to všetko podarí a Vám tiež
@susan12345 drzim prsty vsetkym 🙂 aj ja verim, ze sa nam to podari a budeme mat krasny vianocny darcek 🙂
Kočky beriete aj nejaké vitamíny? Ja som si nasadila čaj na očistu tela, femibion a snažím sa aj viac vody piť. Mne tento mesiac dali antikoncepciu aby mi naplánovali cyklus a zajtra mi povedia kedy ju mam vysadiť. Kam chodite? My sme v iscare v ba
Ja beriem kyselinu listovú, a ženské kvapky zo zdravej výživy.
Nechcem si sama nič nasadzovať, mám trochu strach z toho čo nás čaká, vôbec netuším do čoho ideme, ako to bude prebiehať všetko.
My chodíme do Splnu KE
Beriem inofolic a matersku kasicku. Femibion je urcite dobry. Ja som toho vyskusala uz vela a trocha to striedam.. my ideme do Reprofit Brno
Ahojte. Mala ste niektorá už aj transfer? Ja budem mať asi budúci piatok. Tak či mám s kým čakať na výsledky 😁
Ja mám v pondelok začiatok stimulácie čo absolutne netuším čo bude
Viem že nejaké odbery, injekcie
Netuším čo to bude
Ak pôjde všetko ako má tak niekedy v póle decembra transfer ak som správne pochopila
Drzim prsty
To by boli krásne vianočné darčeky ❤️
Ahojte, držím všetkým palce, pokiaľ by ste potrebovali mám k dispo Lenzetto (zabalené), duphaston (zabalený), Diphereline(zabalený) a 4 injekcie Fraxiparine 0,3ml...
@susan12345 co ti zatiaľ predpisali?
@jasmine_3 bola som dnes na klinike, tento týždeň začínam stimulovať
Dali mi gonal pero na 5 dni pichať večer a cetroride po prvej kontrole
@susan12345 držím prsty ❤️
Ahojte, aj ja sa k Vám pridám. Ja som práve 1 DC, takže od 3DC ideme na to 🙂 tiež začínam Gonal... podľa predbežných výpočtov by sme mali mať OPU 11.12 🙂 popravde mám pred tým všetkým strach 😵
@natali8581 vitaj. 🙂 myslím, že všetky mame z toho strach hlavne aby sa podarilo. Ja som sa aj pýtala lekárky co s tym mam robiť po psychickej stránke lebo som veľmi nervózna z toho tak mi doporučila magnézium ráno a vecer
@jasmine_3 veru magnézium si dávam aj ja večer 🙂 Všetky to zvládneme a dočkáme sa konečne bábätka. Ja som si to tak počítala a na Vianoce by som mala už vedieť výsledok, či to vyšlo.. (aj ked samozrejme, že to vyjde 🙏) 🙂
@jasmine_3 ďakujem drzim prsteky aj tebe ❤️aj vám dievčatka v skupine
No ja magnézium nemôžem musím sa ukľudniť asi inak 😂
Treba myslieť pozitívne aby telo bolo v kľude a všetko bude dobré 🙏
Beriete ešte nieco? Ja mam aj inofolic, vitamín D a femibion a par dni pred vkladom a po budem piť ananásový džús, čučoriedkove šťavy. Počula som ze je dobre vtedy si dat aj deci vína na prekrvenie maternice
Dievcata ahojte ako ste na Tom ?
Ja ako naschvál ms mešká už som mala pichať injekcie a nie a nie s dočkať
Teraz keď treba príde neskoro
@susan12345 ahoj, ja už picham gonal 4 dni a zajtra idem na kontrolu. Už by som mala pridávať aj ďalšie injekcie 😉
@natali8581 držím všetkých 10 🙏
Teraz cez sviatky to asi tak nejak viac vnímame všetky
Ja panicky strach z ihiel 😁tak som chcela čím skôr začať
Ahojte. Ako pokračujete? Už máte aj nejaké kontroly? Ja 3.12 začínam pichať rekovelle
@jasmine_3 susan12345 Aj ja sa bojím ihiel,ale zatiaľ ten gonal, to je ako pichnutie od komára 😋aaaa dnes som mala prvé sono a tuším mi napočítal len 7 dominantných folikulov. Dúfam,že keď ich je tak menej, budú aspoň o to kvalitnejšie 😂 vzali mi aj krv a výsledku budú poobede a podľa toho mi nastavia ďalší proces 😉
@jasmine_3
Ahojte, ahoj jasmine, v prvom rade vdaka, ze si zalozila tuto podskupinu.
Caka nas uplne prve ivf v decembri v reprofite.
Uplne citim, ze potrebujem vyzivne zdielanie v skupine zien, ktore zazivaju cosi podobne. 🙂
Aj som hladala ci existuje nieco podobne kde sa da vidiet aj nazivo. Ale nenatrafila som na nejake svojoomocne skuoiny ci skupinove workshopy 🙂
Ak viete o niecom, potesi ma info - pripadne link.
Vsetkym nam drzim palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.