Ahojte baby, toto je moje prvé IVF a rada by som pokecali a podporila niekoho kto je na tom podobne a čaká na výsledok ako ja. V nedeľu sa uskutočnil prvý vklad mojich 2 bubliniek 🙂❤️....Od pondelka mám tlaky v podbrušku a moc sa pozorujem už sa smejem sama na sebe 🤣....veľa šťastia Vám prajem dámy nech ste každá spokojná obdarená a šťastná❤️
@andrea_r016
Ahoj mali sme problém ktorý bol na strane priateľa diagnoza azoospermia, pozitívne na tom je že prebehla operácia Mese/Tese a spermie sa našli vo veľkom množstve mne odobrali vajíčka a po predĺženej kultivácii som išla na vklad a čakám na výsledok ktorý má byt deň pred Vianocami 🙂. Ak máš nejaký otázky kľudne sa pýtaj
@andrea_r016 cena zo všetkým 2450 EUR operácia partnera 700 e
Ahojte ja som bola na Ket 17.12 v Mt a 31.12 ma caka odber krvi. Zatial nemam ziadne priznaky. Len mam troska citlivejsii cuch.
Ahojte. tak sa pridam. Ja som bola 15.12. druhykrát na ket., Na krv mám ísť az 29.12. Zatiaľ som celkom unavená, mám každú chvíľu kŕče a od žalúdka mi je zle. Ale nič momentálne nevadí..držím vám palce 🙂
Ahojte dievcata, ako sa mate? Ja mam dnes 10. den po KET, tak skusim test. Ocakavam aj MS, tak dufam, ze sa nedostavi. Myslite, ze by uz mohlo byt nieco vidno?
Ahojte ja som si robila test 10 den a bol negativny. Uvidime ako dopadne krv.
@luckalatte ahoj... a bola si na ET Lebo KET? Drzim prsty aby bol krvny test pozit 🙂
@luckalatte ahoj... ako si dopadla? mne krv potvrdila negativny vysledok ☹ taze bojujeme dalej
@mirka7890 Ja idem zajtra na odber tak uvidim ako dopadnem.
@mirka7890 na Ket som bola
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@misisi93 ahoj mozem sa ta opytat kolko vas to vyslo a aky bol postup? Mali ste aj nejaky problem ?