Ahojte
Chcela by som sa informovať … idem podstúpiť ivf do heliosu … aký odstup času je s platením a kedy sa čo platí cca ktorý deň alebo ako to funguje … ďakujem za odpovede 🙂
@lulu9592 my sme akurat boli vcera na konzultacii pred ivf. Peniaze mame nasetene. Len kedze som po clostyle, tak dr odporucila pauzu. Povedala, ze by nam odporucila stimulovat okolo oktobra. (Tam mi vychadza ms 29.9- vtedy zacnem pichat). A 15-17.9 mam volat emryologicke, dohodnut si dalsiu konzultaciu a ona mi da protokol aj vysvetli ohladom liekov co a ako.
Cize je to na vas, ktorym cyklom budes chciet zacat 🙂 a myslim si, ze tie 2000 vam budu stacit.
lieky si platis priebezne ako to kupujes a pichas si, a odber oocytov a vsetko s tym spojene sa plati v den odberu..
@lulu9592 ak ešte len idete na prvú konzultáciu, ono ten celý cyklus niečo potrvá, min. 2 mesiace. Najprv zrejme budeš brať lieky, ktoré sa hradia priebežne, ale najväčšia položka príde až v deň odberu, čo nastane najskôr o tie dva mesiace podľa menštruácie. Len cca mesiac trvá kým vám schváli poisťovňa preplatenie časti zákroku, takže neboj, našetriť stihnete.
@lulu9592 my sme boli v Helios Kosice, pri konzultácii nám dali recepty na lieky, odporučili vybrať v lekárni na prízemí (Kosice). Cena liekov podľa toho čo predpise 300-900€. Ďalšie sme platili až v deň odberu vajíčok. Záleží aké metódy si zaplatíte. Zvyšok sa platí až pri vklade
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lulu9592 najlepsie je mat nasetrene peniaze vopred. Kedze cena sa moze hybat od 1000-2000€