IVF - časový od platby k zákroku

lulu9592
11. aug 2021

Ahojte
Chcela by som sa informovať … idem podstúpiť ivf do heliosu … aký odstup času je s platením a kedy sa čo platí cca ktorý deň alebo ako to funguje … ďakujem za odpovede 🙂

tessa2299
11. aug 2021

@lulu9592 najlepsie je mat nasetrene peniaze vopred. Kedze cena sa moze hybat od 1000-2000€

lulu9592
autor
11. aug 2021

@tessa2299 mame 1500 a v septembri bude celych 2000 len to je v tom ze uz v pondelok ideme na konzultaciu s vysledkami tak preto sa pytam ci stihneme dosetrit

tessa2299
11. aug 2021

@lulu9592 my sme akurat boli vcera na konzultacii pred ivf. Peniaze mame nasetene. Len kedze som po clostyle, tak dr odporucila pauzu. Povedala, ze by nam odporucila stimulovat okolo oktobra. (Tam mi vychadza ms 29.9- vtedy zacnem pichat). A 15-17.9 mam volat emryologicke, dohodnut si dalsiu konzultaciu a ona mi da protokol aj vysvetli ohladom liekov co a ako.
Cize je to na vas, ktorym cyklom budes chciet zacat 🙂 a myslim si, ze tie 2000 vam budu stacit.

lulu9592
autor
11. aug 2021

@tessa2299 aha lebo my ideme na konzultáciu so všetkými výsledkami ktoré nám trebalo a pravdepodobne pôjdeme aj na konzultáciu ku koordinátorke … lebo v pondelok budem mat 16DC tak preto sa pýtam

tessa2299
11. aug 2021

@lulu9592 my to ideme risknut a ideme bez vysetreni. No to aby si si uz pomaly kupila aj lieky, nech potom mozes pichat injekcie

lulu9592
autor
11. aug 2021

@tessa2299 aha no kazdopadne snad sa to predlzi do septembra aby sme stihli nasetrit tych 500€ 🙂

karhu
11. aug 2021

lieky si platis priebezne ako to kupujes a pichas si, a odber oocytov a vsetko s tym spojene sa plati v den odberu..

lilope
11. aug 2021

@lulu9592 ak ešte len idete na prvú konzultáciu, ono ten celý cyklus niečo potrvá, min. 2 mesiace. Najprv zrejme budeš brať lieky, ktoré sa hradia priebežne, ale najväčšia položka príde až v deň odberu, čo nastane najskôr o tie dva mesiace podľa menštruácie. Len cca mesiac trvá kým vám schváli poisťovňa preplatenie časti zákroku, takže neboj, našetriť stihnete.

lulu9592
autor
12. aug 2021

@lilope schválené už mame všetko

lilope
12. aug 2021

@lulu9592 aha tak som to zle pochopila. No ja som podstúpila metódu KET a tam sa vkladá embryo až ďalší cyklus po odbere na ďalší mesiac. Takže to vyšlo zhruba od začatia stimulácie po vklad na tie dva mesiace. Záleží čo ideš podstúpiť.

lulu9592
autor
12. aug 2021

@lilope to sa dozviem až v pondelok keď prídeme s výsledkami lebo ešte beriem aj lieky kvôli prolaktín aj vysokému TSH

lilope
12. aug 2021

@lulu9592 tak sa opýtajte ako dlho bude trvať proces až do samotného vkladu a kedy sa platia aké poplatky a budete vedieť naisto.

lulu9592
autor
12. aug 2021

@lilope ďakujem za info 🙂

perzuz
12. aug 2021

@lulu9592 my sme boli v Helios Kosice, pri konzultácii nám dali recepty na lieky, odporučili vybrať v lekárni na prízemí (Kosice). Cena liekov podľa toho čo predpise 300-900€. Ďalšie sme platili až v deň odberu vajíčok. Záleží aké metódy si zaplatíte. Zvyšok sa platí až pri vklade

lulu9592
autor
12. aug 2021

@perzuz ďakujem za info 🙂
Ešte otázka lieky si začala užívať kedy ?lebo my ideme na konzultaciu a v stredu ide ešte partner na rozsiahlo spermiogram
A podľa toho nám výberu metódu

perzuz
13. aug 2021

@lulu9592 už len keď sme mali všetky výsledky, pohovor s koordibatorkou a až potom ja osobne od 1.dna cyklu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre