IVF a stimulácia

efran
4. jún 2019

Ahojte dievčatá. Včera som bola na kontrole stimulujem už 9 deň. Kombinácia lieky a dvoje injekcie do brucha. A podľa sona mám iba jeden folikul a nízke hormóny. Akoby tá hormonálna liečba nezaberala. Som zúfalá, lebo neviem čo mi doky povie zajtra. Mám už 40 a strašne sme chceli bábo... :(

bibkak
4. jún 2019

Ahoj keby si potrebovala, viem ti posunúť tri balíky utrogestanu, ostalo mi tak by som posunula, nam vyšlo ivf 🙂

ceklis
4. jún 2019

@efran nerobili ti odber krvi predtým? To vyzerá akoby už amh bolo veľmi nízke a k tomu vysoké fsh. Aké lieky si pichas? Na tvojim mieste by som skúsila asi nativ. Veď uvidis, aj ten jeden folikul môže krásne zabojovať. Ver mu

janulka257
4. jún 2019

nevzdávaj sa! to že je zatim 1 folikul, neznamená, že to tak aj ostane ❤️ prípadne ak by náhodou aj bol len 1, neznamená to, že to nemôže vyjsť! hlavu hore ❤️🍀 držím palce

efran
autor
5. jún 2019

Samozrejme, že mi brali pri každej prehliadke krv... Dnes som bola na kontrole u doktora a bohužiaľ sme ukončili liečbu. Moje amh sa nepohlo a je nízke. Doktor nám navrhol darkyňa oocytov. Neviem či ísť do toho... Môj muž veľmi nieje s tým stotožnený.... 😩. Tak neviem ako ďalej...

ceklis
5. jún 2019

@efran aké máš amh a fsh?

marika9447
5. jún 2019

Ahojte... Neviem kde to tu mam dat ale mam na stimulaciu injekcie a Diphereline 4x a duphaston ak by mal niekto zaujem.... My sme sa rozhodli to absolvovat ale veci sa zmenili a vratit sa to bohuzial neda ak by bol zaujem ozvyte sa 😉

rami2410
6. jún 2019

@efran ja osobne by som cudzie vajicka nechcela. Ani moj muz. Chce mat kopiu mna a nie niekoho ineho. Ale to je samozrejme na kazdom, ako sa rozhodne a s cim sa vie vysporiadat. Kazdopadne ti chcem povedat, nevzdavaj sa! Ja mam 45 a snazime sa o babatko 🙂😉 takze ty mas este cas. Najdi si dobre centrum, kde vam pomozu. My chodime do Reprofitu v Brne. Dnes mam prve sono po 5 dnoch stimulky (clostylbegyt a menopur). Ale nemam ziadne reakcie, tak sa bojim, ako to dnes dopadne 🙄 ja mam vysoke amh, preto sme aj do toho isli.

susangha
2. sep 2019

Ahojte.. Po ivf mi ostalo decapeptyl a bembola.. Ak mate zaujem napiste mi do spravy.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre