Ahojte dievčatá. Včera som bola na kontrole stimulujem už 9 deň. Kombinácia lieky a dvoje injekcie do brucha. A podľa sona mám iba jeden folikul a nízke hormóny. Akoby tá hormonálna liečba nezaberala. Som zúfalá, lebo neviem čo mi doky povie zajtra. Mám už 40 a strašne sme chceli bábo... :(
nevzdávaj sa! to že je zatim 1 folikul, neznamená, že to tak aj ostane ❤️ prípadne ak by náhodou aj bol len 1, neznamená to, že to nemôže vyjsť! hlavu hore ❤️🍀 držím palce
Samozrejme, že mi brali pri každej prehliadke krv... Dnes som bola na kontrole u doktora a bohužiaľ sme ukončili liečbu. Moje amh sa nepohlo a je nízke. Doktor nám navrhol darkyňa oocytov. Neviem či ísť do toho... Môj muž veľmi nieje s tým stotožnený.... 😩. Tak neviem ako ďalej...
Ahojte... Neviem kde to tu mam dat ale mam na stimulaciu injekcie a Diphereline 4x a duphaston ak by mal niekto zaujem.... My sme sa rozhodli to absolvovat ale veci sa zmenili a vratit sa to bohuzial neda ak by bol zaujem ozvyte sa 😉
@efran ja osobne by som cudzie vajicka nechcela. Ani moj muz. Chce mat kopiu mna a nie niekoho ineho. Ale to je samozrejme na kazdom, ako sa rozhodne a s cim sa vie vysporiadat. Kazdopadne ti chcem povedat, nevzdavaj sa! Ja mam 45 a snazime sa o babatko 🙂😉 takze ty mas este cas. Najdi si dobre centrum, kde vam pomozu. My chodime do Reprofitu v Brne. Dnes mam prve sono po 5 dnoch stimulky (clostylbegyt a menopur). Ale nemam ziadne reakcie, tak sa bojim, ako to dnes dopadne 🙄 ja mam vysoke amh, preto sme aj do toho isli.
Ahojte.. Po ivf mi ostalo decapeptyl a bembola.. Ak mate zaujem napiste mi do spravy.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj keby si potrebovala, viem ti posunúť tri balíky utrogestanu, ostalo mi tak by som posunula, nam vyšlo ivf 🙂