IVF a prípitok

elisabetta14
7. aug 2023

Ahojte, zajtra začínam s IVF injekciami a v sobotu ideme na svadbu. Chcem sa opýtať, či je v poriadku dať si prípitok.

Keby som si nedala 100 otázok od okolia či som tehotná a prečo nepijem a tak. Proste mám v pláne celý čas cuckať jeden pohár vína je to podľa Vás ok?

rachel36a
7. aug 2023

@elisabetta14 uplne v pohode mozes

mircalla
7. aug 2023

@elisabetta14 Ja by som si nedala. Pocas IVF a ani pocas tehotenstva som si nedala ani poharik. Vsak to mozes drzat v ruke a dakam nabok polozit, pripadne to jednoducho vobec nevypit.

petvik
7. aug 2023

@elisabetta14 úplne v pohode môžeš.

pribinak
7. aug 2023

Nedala by som si. Na otázku či si tehotná nie, ale beriem ATB, mam zápal obličiek

wishes
7. aug 2023

nedala by som si a na tvojom mieste by som sa vyhovorila napr na to ze uzivas nejake lieky 🙂

gejb
7. aug 2023

@elisabetta14 z prípitku sa väčšinou len odpije a položí sa. Nevypijes predsa pol litra alkoholu,len glg.

bolarazjedna
7. aug 2023

Žijem v zahraničí, tu jedna moderátorka otvorene hovorila o tom, ako po rokoch neúspešného otehotnenia absolvovali IVF, po 2 neúspešných IVF išli do tretej, že tam sa pokazilo všetko, čo sa mohlo - ledva stihli ovuláciu, omylom zle davkovala lieky, potom jej volali, že namiesto pondelka už má ísť na vklad v sobotu, lebo ostali iba 2 životaschopné embrya.... A ona akurát v sobotu-nedeľu mala autom cestovať na moderovanie celodniveho programu, zrušiť to už nemohla.... Doktor jej to schválil, a dal jej sľúbiť, že "pri každej benzínke si dá jedno poldeci".... Vraj uškodiť embryu ktoré sa ešte len ide uhniezdit alkoholom nemôže, naopak, že alkohol pomôže k uhniezdeniu. Tak sčasti poslúcha, dala si pár strikov.... Z toho IVF ma teraz 10 ročnú dcéru.
Ja si myslím, že kľudne si daj. Aj ženy ktoré po akú prirodzene, pijú alkohol po ovulácii v čase uhniezdeniu, keď ešte netušia, že budú tehotné. Však sa neopijes na mol, dáš si iba prípitok.

joannita
7. aug 2023

@elisabetta14 samozrejme ze mozes, ved este nebudes mat v sebe embryo, ved si budes len pichat hormony nie?

martinka13
7. aug 2023

Jasné, že môžeš.

veselo_neveselo
7. aug 2023

Daj si, zabav sa.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre