Ahojte, chcem sa spýtať či máte nejaké skúsenosti, hocijaké čo sa týka IVF a Leiden mutácie heterozygot. Či ste podstúpili stimuláciu alebo ste radšej zvolili Native ivf? Ja som totiž pred tým a mam strach z tej stimulácie čo sa týka hormónov.
@dominikahr ďakujem tak dúfam že nič sa mi nestane 🙂 ďakujem za info
@sasi0206 okrem toho, že si budeš pichať Fraxiparine celé tehotenstvo + 6t po pôrode nie je rozdiel medzi tebou a 95% EU populácie.. vela žien bolo tehotnych a nevedeli že majú V Leiden a nič si nepichali.. A tieto mutácie nie su pri IVF prekazkou. To že máš vyššie zrazanie krvi ma rizika pre donosenie dieťaťa, ale nie úplne obrovské.. Skôr mi to príde, keď som o tom veľa čítala, že ak žena potratila a mala V.Leiden, tak to tak viac pripisujú ako možnú príčinu..ale to či bol plod úplne zdravý ani nie..
Mne hormóny šaleli pri Soft stimulácii riadne, aj prvá fáza zvyknutia si na tak silné lieky a to, čo to so ženou robí je určite prvé 2dni veľmi ťažká.. Potom si telo zvykne.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sasi0206 kukni skupinu ivf tam baby poradia. A ja mam trombozu posdrtupila som 3 ivf a nic sa mi nestalo nemas sa coho báť