IVF a endometrióza

11. dec 2022

Dobrý deň chcem sa opýtať - podarilo sa vám otehotnieť cez IVF aj s touto diagnózou?

nique
11. dec 2022

Áno. Mala som 3 stupeň. IVF vyšlo na prvýkrát. Ďalšie dieťa prišlo už samé.

sterea
11. dec 2022

Ono by bolo dobré keby ťa na pol roka dali do prechodu, po vysadení treba ísť hneď na IVF, aspoň u známej to takto prebiehalo. Otehotnela potom hneď pri prvom IVF.

ivec16
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marticka85po
12. dec 2022

Nam vyslo IVF, hned prvy vklad. Mam PCOS aj endometriozu

18monca18
21. feb 2024

@marticka85po Ahoj, prosím ťa - a tehotenstvo bolo v poriadku? Ja idem na ivf teraz prvýkrát v marci, tiež mám endo, som po 3. laparke jeden rok, mám tam teraz jednu endo cystu, na kontrolnom usg pred ivf mi doktorka v brne povedala, že vidno že tie vaječníky sú ovplyvnené endometriózou. Trochu sa bojím, či to nebude problém - muž má spermiogram nadštandardný 🙂

marticka85po
21. feb 2024

@18monca18 ano bolo OK.bolo to asi mojich najkrajsich 9mesiacov v zivote ked ma nic nebolelo v podbrusku. Ja mam endo na pobrusnici,cize vajecniky ja som mala OK. Len vela zrastov nasli vnutri ked mi robili cisarsky.

littleblueberry
21. júl 2024

@18monca18 prosím, ako si to zvládla nakoniec? Aj ja mám endo, pred stimulkou mi našli aj cystu, ale pán doktor v Brne to neriešil veľmi. Ale ja sa bojím, ci to nezhorsuje este viac ten stav. Ďakujem za pomoc

18monca18
22. júl 2024

@littleblueberry vyšiel mi 4 vklad 🙂

lelaza
22. aug 2024

@18monca18 ahoj prosím ťa do ktoreho centra si chodila? ako velku si mala endocystu pred vkladmi?

18monca18
23. aug 2024

@lelaza reprofit Brno, cysta 25 mm, po tretej laparoskopii
Tehotenstvo ale skončilo MA v 10 týždni. Vývoj sa zastavil v 8+0, o chvíľu další vklad

lelaza
24. aug 2024

@18monca18 oh to ma naozaj velmi mrzi :( Preco tolko operacii? Mne sa podaril 1.vklad s endometriomom cez 4 cm ale MA 6 tyzden, odvtedy 4x neuspesny KET. Jedni lekari chcu operovat druhi tvrdia, ze treba viac pokusov.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre