Dobrý deň chcem sa opýtať - podarilo sa vám otehotnieť cez IVF aj s touto diagnózou?
Ono by bolo dobré keby ťa na pol roka dali do prechodu, po vysadení treba ísť hneď na IVF, aspoň u známej to takto prebiehalo. Otehotnela potom hneď pri prvom IVF.
Nam vyslo IVF, hned prvy vklad. Mam PCOS aj endometriozu
@marticka85po Ahoj, prosím ťa - a tehotenstvo bolo v poriadku? Ja idem na ivf teraz prvýkrát v marci, tiež mám endo, som po 3. laparke jeden rok, mám tam teraz jednu endo cystu, na kontrolnom usg pred ivf mi doktorka v brne povedala, že vidno že tie vaječníky sú ovplyvnené endometriózou. Trochu sa bojím, či to nebude problém - muž má spermiogram nadštandardný 🙂
@18monca18 ano bolo OK.bolo to asi mojich najkrajsich 9mesiacov v zivote ked ma nic nebolelo v podbrusku. Ja mam endo na pobrusnici,cize vajecniky ja som mala OK. Len vela zrastov nasli vnutri ked mi robili cisarsky.
@18monca18 prosím, ako si to zvládla nakoniec? Aj ja mám endo, pred stimulkou mi našli aj cystu, ale pán doktor v Brne to neriešil veľmi. Ale ja sa bojím, ci to nezhorsuje este viac ten stav. Ďakujem za pomoc
@littleblueberry vyšiel mi 4 vklad 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno. Mala som 3 stupeň. IVF vyšlo na prvýkrát. Ďalšie dieťa prišlo už samé.