Môžem začať ivf keď mi vyšiel pozitívny test na covid? Pozajtra mám termín na klinike začať stimuláciu.
Zavolaj si tam. Co ti to tu my mame povolit? U mna rozhodli ze pokracujeme aj ked som ho mala.
Nevies aky budes mat priebeh.. preco riskovat a pokazit si sancu,potom budes riesit lieky a ci mites ci nie. Narkozu ti odmietnu ,vajicka neodoberu.. cosi. Neriskuj. Ber to ako znamenie,nevadi,posunies o mesiac neskor
@katuskamala1 dobra blbost. Prosim ta ked vies o tom hovno tak tu nepis taketo keci o znameni.
@jj298 si potrebujes dnes kopnut do niekoho?
Vies ty o mne to co ja o tebe. Tak sa zdrz sudenia ako ja sa teraz zdrzim reagovania na tvoje vyjadrenie a kazanie mi.
Najmúdrejšie je zavolať do CAR a nie tu a MK riešiť. Pretože IVF robíš tam a nie tu na MK
Určite zrušiť. Nevieš aký priebeh budeš mat. Ale najlepšie je zavolať do centra aj keď myslím že každé normálne centrum to zruší.
@katuskamala1
@dominikahr
Mne sa snad sniva. Co si to vy dve dovolujete? Vy netusite kde su hranice alebo co? Ste autorkine lekarky? Mate nejake vedomosti o autorke jej liecbe a podobne ked mate tu drzost pisat taketo zavery?
Autorka ty mas dufam rozum a riesis to primarne s klinikou a budes sa riadit tym co povedia tam a nie co tu napisu nejake pripecene mudrosracky.
A kludne ma aj nahlaste ale toto ma zdvihlo zo stolicky. Nejake dve buchty tu idu mudrovat kedy je treba prerusit ivf. To je nonsens.
@jj298 zrkadlo doma nemas?
@jj298 spametaj sa moja pekná. Ja som zažila covid a aj Ivf a nie jedno. Takže viem o čom hovorím. Radšej si naspäť sadni na tu stoličku a vyjadruj sa takto niekde inde. Zjavne nevieš o čom hovoríš.
@dominikahr a to z teba robi odbornicku ked tak jednoznacne radis ze to ma urcite zrusit? Boze preco maju ti najhlupejsi najvacsie sebavedomie?
Predstav si ze aj ja som to zazila a to nenormalne car do ktoreho mimochodom chodi cele cesko a slovensko rozhodlo ze mam pokracovat. A aj tak by som si nedovolila niekomu urcovat co ma a nema robit. Ale necakam ze to niekto kto sa tvari ze zozral vsetku mudrost sveta pochopi.
@jj298 Prečítala si si čo som jej napísala? Aby konzultovala s CAR. A ja by som to určite zrušila. Takže sa trošku spametaj a neurazaj. Hlúpa si tu jedine ty tým že píšeš o niekom koho nepoznáš a nevieš čím si prešiel hlúpov. A odborníčka nie som ale prechádzala som si Ivf 8 rokov a viem čo to o tom. Takže trošku sa ukludni a váž slová.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zavolaj na kliniku