Ahojte mam taku otazku boli sme na IVF pred 11 dnami test si mam urobit sice az za par dni ale zo zvedavosti som skusila uz dnes a vysiel negativny je mozne ze je vsetko na dobrej ceste ze som tehotna len to este neukaze test lebo je este skoro ..lebo mam aj nejake priznaky bolest hlavy uz tyzden tocenie hlavy a bolenie pod bruskom ako pred menzesom
tiez si myslim ak si 11den po vklade ze by bolo vidiet ciarku. mozno sa najde niekto kto mal pozitivny test az na 14den ale pochybujem.
vacsinou uz pekne vidno aj 5,6,7 dni po vklade.
inak priznaky co popisujes su velmi caste po liekoch co sa beru na stimulaciu
Ja som mala čiarku na 8 deň, myslím že už by si mala čiarku, príznaky si vieš aj vsugerovať.
@vizvaryovaerika45 ahoj ja som mala vklad 8.9 dnes je to 6 deň q test negatívny ale ties bolesty hlavy aj bolesť ako pred ms ako si na tom ty
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vizvaryovaerika45 väčšinou by v tom čase už ukázalo dve čiarky. Ale môže sa stať že si mala zlý test....skus ešte zajtra alebo pozajtra... nebol ani duch=úplne slabunka ciarka?