Ahojte dievcata. Je tu daka co bola tento mesiac na IUI?
@sammantha125 ja idem zajtra držte palce dufam že to vyjde 😏
@rebecca999 to ma mrzi. Ale nadej umiera posledna nie? Ja som bola 19.10. Takze cakam a cakam.
@daffynko drzime a verime ze sa to podari. Napis potom pocity 🙂
@rebecca999 z letrozolu si nemala dake neziadice ucinky? Folik 1 ci viac?
@sammantha125 ja som bola 14.10. na našom 3 IUI ktoré nám už ani neodporúčali ale ja som si postavila hlavu. Zajtra idem na krv 🙂
@lapalma_x drzim palce a test si si robila?
@sammantha125 TT pozitívny ale ešte sa neteším dopredu 🙂
@lapalma_x supeer. Gratulujem. Ja by som uz skakala meter dva 😄
@lapalma_x ja mam este 6dni pred sebou. Napis mi ake si mala pocity, citila si nieco? Odkedy mas pozit TT?
@sammantha125 bojím sa lebo vlastne som to vzdala keď mi povedali že už len IVF. Nikdy som nemala pozitívny test ale od 12 dpo sú //. Predtým som sa netestovala. Príznaky som mala hneď asi týždeň po iui začali ma bolesť prsia ale to ja mávam ako PMS a naťahovalo ma pri umývaní zubov. Bolesť brucha ako pred menštruáciou mám každý deň ale tak prerušovane. Veľmi sa bojím lebo som to ani nečakala. Po iui som 2 dni preplakala že som tam išla zbytočne a ja nechcem ísť na ivf keď sme obidvaja v poriadku 🙂
@lapalma_x no ja som bola 2.x na IUI. Tiez nechcem ist na IVF kedze sme tiez obaja v poriadku. Ja mam SPS syndrom. Ak to teraz nebude pozit tak si davam pauzu. O baby sa snazime uz 2,5 roka neuspesne. Tebe drzim palce, nech babatko rastie. A aktualne mi nie je nic. Nic ma neboli, takze uz zacinam mat pochybnosti
@sammantha125 ja som si stále hovorila že už si aj tie príznaky nahováram ako aj predtým a nebola som tehu. Takže po druhom neúspešnom iui som to vzdala išla som do toho bez liekov dr krútila hlavou že IVF lebo podľa nej sa spermia nevie dostať do vajíčka. Predtým som mala viac folikulov a vraveli že to musí vyjsť a nič. Držím ti veľmi palce nech sa čoskoro dočkáš // viem aké to je psychicky náročné ale my ženy sme silné❤️
@lapalma_x daj vediet ako si dopadla 😉
@sammantha125 ďakujem dám vedieť a ty neprestávaj veriť 😊
@lapalma_x snazim sa. Dakujem.
@sammantha125 ja aom sa rovno objednala na ivf do brna
@rebecca999 myslis ze lepsie ako na Slovensku?
Ahojte, pridavam sa, boli sme 24.10. takze cakame 🙂 drzim vam vsetkym palce dievcata
@sammantha125 na 100%
@rebecca999 a v com? Pristupe? Cenach? Spracovani? Ja som bola 2x v Martine.
@weronikcka podobne aj tebe drzim palce. Ja mam dnes 10 DPO a iba dnes mi ako tak vyprchal ovitrelle z tela. Takzeee uz cakam na // spravne ciarky.
@sammantha125 dakujem 🙂 a kedy si ideš robit test? ja som myslela najprv ze vydrzim az na krv o 14 dni po IUI, ale nie nevydrzim :D kedy je uz vhodna doba aby nemal ovitrelle na test vplyv?
@weronikcka no ja na krv ani nepojdem. Neviem preco to maju tak ze len test a ak je pozit az potom na krv. Ja som testomaniak takze si uz robim kazdy den, aspon viem kedy to uz nie je ovitrele. Dnes mam uplne ze jemnulinku druhu ciarku takze po 11 dnoch uz to je skoro prec.
@sammantha125 hlavne v tom že majú naj embryologov. Sú ale vo všetkom o 10 rokov dopredu. Chodia tam pary z celej Európy. Ale ak idete len inseminaciu ostala by som tu. Na ivf by som na svk ale nešla.
@sammantha125 tak do tretice všetko dobre. Krvný test hcg pozitívny. Som neskutočne šťastná ❤️ Už som ani neverila. Verím, že si čoskoro nájdete aj vy tie vytúžené dve čiarky!
@sammantha125 ako to dneska s tebou vyzera? 🙂 nasla si si ciarky?
@weronikcka no som iba 10dpo a taky naznak tam je. Musim este pockat.
@lapalma_x gratulujem. Super sprava 😍
@sammantha125 ďakujem a dúfam že náznak bude už len silnieť😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sammantha125 ja som bola včera ale po rozbore spermii mi to chceli zrušiť. Ale už keď som brala letrozol som povedala nech to spravia aj sú šance mizivé. Rovno má odporučili na ivf.