IUI v Košiciach

jaruska222w
1. dec 2021

Zdravim vás je tu niekto kto podstúpil IUI v Košiciach?

guineverebeck
10. dec 2021

✋Ja

jaruska222w
autor
10. dec 2021

@guineverebeck a ako ste dopadli ? Pri kom ste boli ?

guineverebeck
11. dec 2021

@jaruska222w najprv sme isli rano do starej nemocnice, do tkanivovej banky-spermiogram s pripravou na iui. Potom sme cakali kym to pripravia cca 2 hodiny. Prisli sme, dali nam vzorku. Isli sme hned do novej nemocnice. Tam nas hned zobrali. Lenze v starej nemocke nam nedali inseminacny balicek a my sme nevedeli ze to si mame ist pytat. Tak sme sa museli vratit po to a nazad do novej. Uz ked sme prisli na druhy krat uz sme cakali, nevzali nas hned. Vykon robila Dr. Bulecova, no moj osetrujuci lekar je Dr. Suchanek ale on prave tieto dni nepracoval. Vykon bol dost bolestivy. Pristup Dr aj sestriciek bol ale velmi dobry. Boli mile, citlive. Po vykone ma dali lahnut a prikryli ma dekou. To uz mohol prist ku mne manzel. Hej a este bol problem, manzela so mnou nechceli pustit pri vstupe do nemocnice lebo som svojpravna a mobilna 🤦🏼‍♀️ Ako keby som isla trhat zub nepoviem nic…ale iui. Jasne ze neni tam potrebny no ale vies. On sa ale pretlacil a siel. Ale nemozem povedat aby boli neprijemny len sa to snazili obhajit. Chapem ze maju svoje nariadenia. Vsetci teraz podliehame nejakym pravidlam.

No a ako to dopadlo? To este nevieme. Boli sme len vcera.

natalka1985
20. feb 2022

Ja som bola v piatok 18.2,2022 v gyncare tak uvidíme

natalka1985
4. mar 2022

IUI koľko dni potom ste si robili test?

diaa07
19. apr 2022

@natalka1985 podarilo sa?

natalka1985
19. apr 2022

@diaa07 nie, 🤦🏻‍♀️ To bolo už druhé neúspešne.,,, pôjdem asi už na ivf

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre