Ahojte chcela by som sa vás opýtať ktorá ste podstúpili iui úspešne, vedeli by ste mi odporučiť car v BA kde sú schopný a ochotný dr i a chcú vám pomôcť? Ďakujem 😊 Ja chodím do iscare v ba ale moc presvedčená nie som ze by mi chceli nejako pomôcť ale skôr ťahajú peniaze z človeka.
tak ono iui je taky zakrok, je to blizko ako keby k Ivf ale sance su podstatne mensie. Nehradi to poistovna. Ja som bola na iui 4x neuspesne, a az pri stvrtom mi povedali, ze si vytvaram protilatky. Dovtedy mi test nerobili. Takze skoro 500e len tak. Kazda klinika to si myslim robi asi rovnako. Su to rychle peniaze. Nam sa podarilo po 5 rokoch az cez Ivf a to v Brne. Tu v BA sme spokojnost nenasli.
Za mna iscare BA jedno top zariadenie 👌 vdacime im za syna, profesionalny pristup, vzdy vsetko vysvetlene, nikdy som nemala pocit, ze len tahaju peniaze.
Ano IUI samo o sebe je diskutabilne, uspesnost je 10-15% aj ked je vsetko tip top. No su aj pary, ktorym to vyslo na 1.krat, ale aj take, ktorym ani ivf nevyslo ani na 5.krat.
@kitta ahoj, tie protilátky zistili tym postkoint. testom? Ci na imunologii? Ja som citala, ze tym IUI sa obide to vytvaranie protilatok, tym ze sa spermie priamo aplikuju do ciela.. Tak asi nie celkom teda
@petkasaurus no ja som si vytvarala protilatky proti spermiam, teda ze sa do vajicka nemohli dostat. Test z krvi to bolo. IuI bolo vlastne zbytocne po tom teste. Ale tak ci tam mi ho urobili.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@agi7717 hned som chcela napisat,ze neodporucam Iscare Ba.Mne tam povedali,ze skuste IUI a potom pred zakrokom ina dr sucho poznamenala,ze s takym spermiogramom IUI nema moc vyznam.Takze skoda penazi aj casu.