IUI stimulácia vaječníkov

iwuskapoh
7. júl 2021

Ahojte baby a partnerom sa chystáme ísť na iui chcem sa opýtať či sa vám po prvý krát podarilo a scim je lepšia stimulácia Ďakujem

leona45
8. júl 2021

@iwuskapoh my sme isli hned na ivf a na prvy krat sa podarilo. Ale to zavisi aj od vasich vysledkov.

vierkainka
8. júl 2021

Ja som bola 2 krát a nič..... clostilbegyt,dufaston,potom clostilbegyt progestanelle....

janulka2805
8. júl 2021

@iwuskapoh Ahoj, ja som bola 1 krát na iui, a podarilo sa na prvýkrát, dnes mam 3 mesačné dvojičky 🙂🙂🥰 Brala som Clostylbelgit, pichla som injekciu Ovitrele a potom Utrogestan na udržanie a podarilo sa 🤗🤗🤗

rk123
8. júl 2021

ja som bola 6x, clostil, ovitrelle a potom progesteron a nevyslo ani raz 🤷🏽‍♀️

iwuskapoh
autor
8. júl 2021

Ale dá sa stimulácia aj injekciami ? Ja som brala clostil žiaľ mi nezaberá

rk123
8. júl 2021

@iwuskapoh samozrejme da sa, liekov na stimulaciu na rast folikulov je vela. to by ti mal nastavit lekar, kazdej zabera nieco ine

sasi0206
16. sep 2022

@janulka2805 krásne ❤️

janulka2805
16. sep 2022

@sasi0206 Veru 🥰🥰

noemi1996
28. sep 2022

Dobrý deň.
Chcem sa Vás opýtať, milé žienky, má niektorá z Vás poruchu hypofýzy? ( nefunkčné vaječníky, vzhľadom na poruchu hypofýzy- žiadne hormóny.. menštruácia len vďaka liekom.) a napriek tomu umelo otehotnela ? Čaká ma umelé oplodnenie v gyv centre, stimulácia vaječníkov.
Ale rada by som vedela, niečo zo života či nás je viacej, a či sa podarilo. Ďakujem za odpoveď 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre