Ahojte prosím vás absolvovala som IUI a počet vložených spermií bolo 19 mil. a pohyblivosť 75% , mal to niekto podobne? Otehotneli ste?
@bejbs123 no však už uvidíme , idem vypnúť hlavu a skúsime test o dva týždne ;)
@monula3421 urcite,treba byt v psychickej pohode a co bude,bude,drzim palce nech to vyjde
@bejbs123 ďakujem 🥰🥰🥰 ozvem sa o 14 dní 🍀
@monula3421 Ahoj ako sa citiš 🙂 Ja som bola na IUI 24.11
@ashleyka ahoj ja som bola 25.11🥰 no tak bradavky mám citlivé a sem tam mám pichanie vo vajecniku a včera okolo polnoci som si cítila celý spodok ty ako?
@monula3421 Mňa zatiaľ len kríže bolia ☹ sem tam nejaké pichnutie,jeden deň bola zvýšená teplota a včera som mala točky- ale mala som vysoký tlak.Ale to si hovorím že sa moc pozorujem. Spermiogram máme oveľa horší ako vy,tak tomu nedávam nejaké extra šance. V ktorom CAR ste boli? 🙂
@ashleyka ja tiež tomu nedávam žiadne šance ...ja si myslím že to nevyšlo ...gyn fiv Žilina a ty? A testujes? Ja od prvé dňa od gonasi a dnes 10dni od inekcie zmizol už aj duch 👻 a uzivas utrogestan?
@monula3421 Treba veriť že nám to vyšlo 🙂 Netestujem,povedala som si radšej len jedno sklamanie ako viac dni sa trapiť či tam čiarka pribudne. Užívam progestanelle. A my sme boli Reprofit v MT.
@ashleyka a kedy ideš testovať? Dnes si teda 8fpo?
@monula3421 Testovať mi kázali v piatok 🙂 no som 9 dpi a den pred mi pichli gonasi.. tebe ho pichali 2 dni pred? Kedy sa máš testovať v sobotu?
@ashleyka ja som si pichala v piatok o 10 ráno ,iui v sobotu o pol 9 ráno a v nedeľu ráno o 7 som sa zobudila na také bolesti od spodu že som až plakala tak podľa toho usudzujem že asi tie folikuly (dva som mala tej istej veľkosti ) praskli deň po IUI lebo inak si tu bolesť neviem vysvetliť
Testovať mám skúsiť 12 dpo ale šak to ja robím od začiatku nech viem kedy vyprchá gonasi a presne na 10 dni vyprchal a 12.12 krv a sono
@monula3421 Ja som mala žiaľ len 1 folikul , pri stimulacii letrozolom. Dnes ma viac pichava v podbrušku ale davam to za následok pregesterónu.Tak mne kázali testovať 14dpi a volať že ako som dopadla,žiadna krv,žiadne sono. Uvidíme. Držím palce 🙂
@ashleyka aj ja som mala letrozol 3x1, ty si mala aké dávkovanie?...no práveže sa ľuďom skôr podarí s jedným ako s dvoma... veľa článkov bolo o tom
@monula3421 3x1? fuu ja som mala 1denne 3-7DC
a počkaj keď budeš mať dvojky😀🙂
@ashleyka ja by som bola rada keby boli, mimochodom ja som z dvojičiek a muzov dedko bol s dvojičiek tak by som bola rada ..no len či tam boli tie vajíčka v nich ..to nik nezisti
@monula3421 waaau to je ake super 😍 viem ze jedna baba raz pisala tu na MK ze mala takto rovnake 2folikuly,prve IUI a má 2malé baby 🙂 Držím silno prsty
@ashleyka ďakujem aj ja tebe 🍀🍀🍀hádam sa dočkáme šťastného konca . Daj vedieť keď budeš testovať
@monula3421 Ďakujem pekne🙂 jasne aj ty daj vedieť🍀🍀
@ashleyka aha ja som ráno skúšala a čosi tam vidím ...som zrejme 8dpo(ten posledný)
@monula3421 Ano je tam dušik😍 tak len nech silnie…ja už tiež rozmýšľam že nevydržím do piatku😀
@ashleyka sprav aj tyyy 🍀🍀🍀ja na piatok už nachystaný digi 🍀🙏🙏 ja sa len bojím či to aj na 11 deň nebude gonasi :(
@monula3421 Urcite nie,baby v inych forach pisali ze cca 8dni 🙂 Len nech silnie ,tak ja uvidim v akom rozpolozeni vstanem rano 😃
@ashleyka jaaaj no bodajby si mala pravdu .. dúfam,že v takom že skusis 🍀🙏 a to si o jeden dpo viac ako ja tak možno že ukazeee , akým testom ideš testovať?
@monula3421 ja som len tie pepino nakupila ale v piatok tiež chcem digital😊 ty mas ake testy?
@ashleyka ja mám tie mamatesty tak hádam nebudú robiť falošných duchov
@monula3421 Teraz ku veceru mam už krče ako pred MS,som z toho na nervy.Normalne ju mam mať až o 10 dni. Asi to nieje dobre znamenie😒
@ashleyka aj ja som to mala včera keď som šla večer z práce ...úplne ako keď má prísť ms čo má až pot zalieval a aha (ten posledný)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monula3421 Tieto cisla nie su rozhodujuce pre otehotnenie,niekomu to moze vyjst a niekomu nie,cim je spermiogram lepsi,zvysuje sa sanca,no nikdy to nie je 100%,drzim palce