Baby prosim vas, ideme na prvu IUI. Zhruba viem ako to prebieha, ale moja otazka znie: ide sa aj na salu, ci to robia v tych ambulanciach, kde byvaju konzultacie?
na sale v mnohých CAR, neviem do ktoreho car chodis, ale vacsinou su konzultacne miestnosti inde ako tam kde dava partner vzorku a kde robia zakroky 🙂 som sa teraz pousmiala 😀 ze si neviem predstavit ze by so spermoskami isli pomedzi ludi do konzultacnej miestnosti tam kde som chodila do CAR ja.
vlastne ano, ako pise @bykaterina, je to v oddelenej casti, kde su operacky. Ale ja som nebola na operacnej sale, ale maju tam aj taku konzultacnu miestnost s kozou. Tak som to myslela 🙂
@bykaterina
@hederamonstera dakujem baby. A tam staci nejaky prehoz- sukna, ci je to tak, ze mi daju anjelika a s holou ritou pojdem? 😁
Záleží od car ale oni majú svoje sukne a aj košele. Niekde vo svojom oblečení nápr na vklad nemôžeš ísť.
Zavolaj si do car na recepciu presné ti povedia
Ja som bola heliose v Martine a bolo to v inej miestnosti,taká mini ambulancia kde bolo len lehátko a nejaká skrinka,bolo to tak z očí dosť mimo vstupu,také intimco a oni mi dali svoje,nemusíš sa obávať všetci sú tam na jednej lodi, nám to vyšlo na prvý krát
@bykaterina no my chodime do ginfivu. A teraz som dovolala s koordinatorkou, ale zabudla som sa na to spytat 😁
@didi2102 heej? Super, bodaj by aj nam. Uz som taka prehormonovana, ze strach. Kolko folikulov si mala?
Tak závolaj opäť. Ale stačí na recepciu tam ti povedia
Jeden malý na hranici,dr neodporúčali ani iui , no ja som mala po 3mesiachoch liekov prvý a nechcela som prísť o žiadnu šancu , išla som len pre dobrý pocit že robím maximum a nik nechapal ze to vyšlo
ja som bola normalne vo svojom obleceni, proste presne ako keby som sla len na gyn. prehliadku.
Do gf som chodila aj ja.je to ordinácia ale čisto len na tento zákrok možno niečo podobné🙂 nieje to normálna ordinácia na konzultácie..Dala som si sukňu ako na preventívnu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, je to v ambulancii. Je to uplne jednoduchy "zakrok" na koze, presne take iste ako ked prebieha preventivka 🙂