IUI - najlepšie CAR

18monca18
2. jún 2022

Ahojte ,

rada by som sa informovala kde máte skúsenosti s najlepším prístupom a úspešnosťou IUI? Bola som na klinike GynFiv v BA a vôbec mi neponúkla IUI, len IVF. Prístup p. Behúňovej sa mi veľmi nepozdával, to IUI nám napísala len kvôli našej žiadosti, prišlo mi to ako tlačenie do IVF. Viete mi dať nejaké tipy? Počula som napríklad aj o Brne.

riskoh
2. jún 2022

Ja som z Gyn Fivu odisla tiez kvoli pristupu,idli sme do Ferticentu v Ba ,podarilo sa ,tiez si chvalia aj Martin aj Brno,ono to bude tak,ze kde sa podari,tam budu chvaly....

18monca18
autor
2. jún 2022

@riskoh Prosím ťa a keď si prechádzala na iné CAR tak si odznova musela absolvovať všetky vyšetrenia? Lebo ja zatiaľ z GynFiv nemám žiadnu dokumentáciu, všetko si nechali - výsledky hormonálneho profilu, nálezy, všetko. Len sa mi nechce to opakovať v inom CAR.

riskoh
2. jún 2022

@18monca18 nie,nemusela som absolvvat vysetrenia ,ich postup bol neuveritelne rychly,navyse suma sa totalne odlisovala(ovela nizsia)

clodika22
3. jún 2022

No ja mám veľmi dobrú skúsenosť v Iscare, ako prístup, tak aj priebeh vyšetrení aj všetko. Nám keď odporúčali, že čo by bolo vhodné tak nám aj vysvetlili, že aké máme výsledky a čo teda skrz to by bolo vhodné aká je tam pravdepodobnosť, úspešnosť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre