Vyšlo Vám IUI na prvý pokus?
Nie, na druhy ;) ale sanca vzdy je
Ahoj, nie
Mne tiež nevyšiel
Áno
@babetka22 aj ste mali nejakú diagnózu?
Ano mali
Dva nevysli, potom IVF.V par mesacnej pauze medzi vkladmi som otehotnela prirodzene.
@babetka22 akú ak sa smiem spýtať?
Bez dg a nie nevyslo
Nám vyšlo IUI na prvýkrát, dokonca dvojnásobne-dvojičky 🙂
@janulka2805 prosím Vás a mali ste aj nejakú diagnózu?
Mala som PCOS ....stimulovali ma liekmi a vyšlo to 🙏🙂
@janulka2805 to vážne? Ja mám tiež PCOS. A spermiogram ste mali dobrý? Lebo manžel má nízku pohyblivosť
Spermiogram bol v celku dobrý 🙂 Troooošku horšia morfologia ale nič hrozné.... a pomohli mi veľmi veru 🙏 🙂
@janulka2805 tak gratulujem. Čo som čítala aj staršie príspevky, tak som sa dozvedela, že ta šanca je ozaj nízka. Ale stále dúfam, že nám to pomôže lebo do ivf nechcem ísť 😥
Ďakujem ☺️ Veru sanca nízka...preto som nedufala ani ....ale dá sa to 🙏☺️ Určite sa.podari aj vám 🙏🙏🙏🥰
@janulka2805 ďakujem moc.. som zvedavá aj keď moc tomu neverím. Mala som veľkú nádej lebo som si myslela, že tie šance sú veľké tým že sa to zavedie priamo cez krčok ale ako som to čítala tak už nedúfam
Ja som tiež na začiatku mala veľkú nádej...no keď mi.povedal doktor, že šanca býva 12%, tak som neverila ....a aha, na prvýkrát 🙂 Dá sa to ....hlavne pozitívne myslenie! 🥰
@janulka2805 a koľko vás to stalo približne?
@lilly2015 Fuuuu .... samotná IUI 150 € a plus lieky.....😊
@janulka2805 fuuha a to kde ste boli na iui ja som bola v Gyncare Košice a 250 €+lieky
@lilly2015 Bola som v Martine v Iscare 🙂
Ahojte žienky, ja som práve dnes začala druhý cyklus s Letrozolom, 2tab denne od 3DC do 7DC. Prvý IUI nám nevyšla a hneď ďalší cyklus som začala jesť znova. Mne sa podarilo mať na 10DC 15mm folikul, jeden jediný. Inak som mala cykly bez toho aby dominantný dorástol... koľko krát sa môže užívať tento Letrozol? mám s toho stres, pretože bez neho nemáme žiadnu šancu, môj manžel má spermiogram ukážkový.
Ahojte skupina, som po 1. neúspešnom IUI a som z toho zúfala.. Mam 33 rokov, s manželom sa snažíme už 2 roky ,rozhodli sme sa ísť teda cestou asistovanej reprodukcie.. a stále sa nedarí.. zdravotne sme obaja v poriadku, výsledky ukážkové.. a stále márne čakáme na tie 2 čiarky na teste.. keď nevyšiel prvý pokus IUI, v čom by mal byt druhý a tretí iný? Strácam nádej že sa to niekedy podarí..
Nám nevyšiel ani tretí pokus. Pomohlo až IVF
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Štatisticky ma IUI 12 % úspešnosť. Takže 12 ženám zo 100 vyjde prvý pokus. Mne nevyšiel prvý pokus. Druhý som otehotnela ale potratila. Ďalšie 4 znova nič. Išli sme na IVF