IUI jún 2020

eua
14. jún 2020

Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?

88matulka88
14. jún 2020

@eua ahoj, ja som absolvovala moje prvé ( dúfam že úspešne ) IUI tento štvrtok 🙂 ty si tiež po?

eua
autor
14. jún 2020

@88matulka88 ahoj, mne robili dnes ráno druhé. Toto čakanie do tých 2tyzdnov je najhoršie.. Ale verím silno, že budú 2 čiarky u oboch nás 🙂
Bola si aj stimulovana? Dlhšie sa snažíte? Ja mam protilátky proti spermii zistené a muž trochu horši tvar spermií. Folikuly som mala 2, rovnako veľké, tak je to na dobrej ceste... Dnes len oddychujem a pozitívne myslím 🙂

ina009
14. jún 2020

My sme mali naše prvé iui dnes mám 12 deň po a na teste stále iba jedna I 😒 tak ja neviem dva folikuly som mala ideálne lekár hovoril, priechodné vajickovody mám a muž má ukážkový spermiogram. Tak som verila ale asi nič...

88matulka88
14. jún 2020

@ina009 mne vravel lekár že nech nerobím si doma test, aby ma to zbytočne nesklamalo....vravel že krv ukáže na 14 deň ale moc môže až 17 aj

ina009
14. jún 2020

@88matulka88 tak budem ešte čakať s nádejou 🙂)

eua
autor
14. jún 2020

@ina009 Ahoj, 12 deň je ešte krátko, vela babam neukázalo ani na 14 deň a boli tehotné. Len to zbytočne môže človeka inak naladiť, hoci aj ja som cez prvé iui testovala skôr. Držím palce. 🙂 Môžem sa opýtať, po koľkých hodinach u Teba od pichnutia pregnylu robili iui? Aj si vedela, že kedy prišla ovulácia?

ina009
14. jún 2020

@eua pichala som si ho v pondelok o 21:30 a iui mi robili v stredu o 10:30 čiže po 37 hodinach ak dobre rátam 🙂 Tebe po koľkých hodinách? Ja som nevedela kedy príde ovulácia nič som necítila a ovulačné testy vraj kvôli hormonom aj tak neukazujú správne

88matulka88
14. jún 2020

@ina009 no mne sa zdá či mi neurobili prislis skoro iui

ina009
14. jún 2020

@88matulka88 po koľkých hodinách? lebo zasa vraj spermia sa udrží v tele 2 dni a nám ešte povedali po iui že máme sa aj doma kľudne snažiť

88matulka88
14. jún 2020

@ina009 mne po 12 hodinách o 21.00 som si pichla Ovitrell a o 9.00 som bola na iui...doma sme sa snazilkovali ešte večer a na druhý deň poobede 🙂 tak snáď vydržali :P v podstate keď ovulácia by mala prebehnúť až do 48 hodín od pichnutia tak malo by to byť zásobované :P

ina009
14. jún 2020

@88matulka88 ja si teda myslím že asi ty si to mala časovo lepšie ako ja že Vám sa to mohlo podariť aj prirodzene lebo ste tu ovulaciu stihli my po 37 hodinách sme ju možno aj nestihli neviem ako to funguje. A máš priechodné vajickovody alebo aký máte problém? Lebo ja mám pco to je zatiaľ jediný nás problém takze ovulacia mi musela prísť takto s pomocou 🙂

88matulka88
14. jún 2020

@ina009 tiež problém bol že mi vajíčka nedorastali a PCO...teraz sme mali len 1 folikul 17 mm tak věřím že sa rozhodne, že sa páčia fešáci :P

eua
autor
14. jún 2020

@ina009 Mne po 36h iui, ale tentokrát neviem, kedy prišla ovulácia. Prvé iui mi po 22h od pichnutia. Folikul si mala v akej veľkosti?

88matulka88
14. jún 2020

@eua 17mm

ina009
14. jún 2020

@eua Ja som mala dva folikuly a v ten deň ako som si pichla pregnyl tak 24 a 22mm a sliznicu tiež že ok hore 🤷🏻‍♀️ Eua a ty si pri prvom vklade vedela že máš ovulaciu?

eua
autor
14. jún 2020

@ina009 Áno, vedela som, podľa hlienu. Teraz som ziadny nemala, tak sa snažím dopátrať, či môže byť ovu aj bez hlienu. A to si mala veľké folikuly riadne, ja som mala na ľavom aj pravom 18 mm, na 8DC. V ten deň som si aj pichla. Ty si na kolky DPO pichala?

ina009
14. jún 2020

@eua asi som sa pomýlila 9 dpo som mala 14a12mm a v deň kedy som si pichla injekciu to bol 13 dpo mali 22 a 21mm ale 24a22 asi nie myli sa mi to s tým 9dpo🤦🏻‍♀️ a na 15 sme boli na iui. A baby nemáte nejaké bolesti tam dole alebo take ako keby nadúvanie, pulzovanie alebo niečo ? Ja neviem či si to aj nenamyslam alebo možno aj tie lieky niečo robia 🙂

elen73
14. jún 2020

@eua ja som to absolvovala 2x naposledy pred mesiacom a ked som prisla na krv, tak sestricka mi povedala ze to je 1% uspesnost. Tehotna som nebola. A tak som sa rozhodla ze uz nemienim hadzat peniaze do kosa. Prajem vam baby, aby to vam vyslo a aby ste boli tehotne. 😉✊

eua
autor
14. jún 2020

@elen73 Dik. A prečo 1% úspešnosť? Nemyslela si 10%? Mali si predtým nejaký problém, napr spermiogram, pco a iné?
A inak dik, verím, že to dáme 🙂

eua
autor
14. jún 2020

@ina009 Ja som pri prvom iui mala také pocity, ako píšeš, v podbrusi také pichanie a kadečo, potom cca od 3.dna po iui mi to zmizlo. Ty stále cítiš? Dnes som mala iui druhu a necítim až také pocity v podbrusi ako vtedy.

elen73
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eua
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smeja1981
14. jún 2020

BABY , PRIPAJAM SA K VAM.. NA PRVE iui SOM BOLA V PONDELOK 8.6.Sice som si presla celou stimulaciou na IFV, no narastli iba 2, takze odber nebol a riskli sme IUI. Po ovitrelle som mala prasknute obidve. Po IUI sme mali tiez este doma poistit.. Manzel mal 98% pohyblivost, sakze spermosty su top , a to ma manzel 45 r.😉. Tretie mini malo prasknut na dalsi den, ale necitla som nic, takze asi neprasklo. Teraz beriem cipky rano vecer, 2 x denne duphaston a 2x2 progesteron tanlety. Od vcera ma bolia prsia, pripisujem to tym hormonom. Testujem cez vikend. Vy kedy ?

ina009
15. jún 2020

@eua áno aj vcera večer aj dnes ráno má bolelo ale tak slabo a nie vždy na rovnakom mieste tak neviem čo to môže byt a nie stále to cítim napríklad už teraz nie ani včera cely deň nič až večer a prsia má tiež dosť bolia ale mna bolievaju pred ms vždy takze tam rozdiel nevidím 😄 Joj držím Vám všetkým veľmi palce a pravdepodobnosť úspešnosti je 10-20% pokial viem.

ina009
15. jún 2020

@smeja1981 držím palce nech Vám to vide ✊🏻

eua
autor
15. jún 2020

@smeja1981 Držím palce!! 🙂 Inak pri prvej iui ma boleli bradavky cca týždeň pred odberom krvi a to mňa pred ms nikdy nebolia. Myslela som, že to začína príznak tehu, no ms prišla. U mňa ta bolesť bradaviek bola z duphastonu.

eua
autor
15. jún 2020

@ina009 diik, dáme to všetky,, ty ideš zajtra na krv? Drzim palce🙂 Dnes ideš testovať či až zajtra?

ina009
15. jún 2020

@eua ja idem až vo štvrtok a test si spravím zajtra ráno další 😄 dnes som radšej nerobila bude čo bude 🙂 a výsledky z krvy budú mat asi za ako dlhu dobu nevieš ?

88matulka88
15. jún 2020

@ina009 vaaav, išla by som tiež a hneď :D určite daj vedieť ako 🙂 takže vlastne teraz okrem pichanie nič nemáš ako príznak? Ja tiež iba take jemne napätie cítim v bruchu a v krížoch prsia vôbec nie sú citlivé :( ale iba 4 deň sme po iui...

eua
autor
15. jún 2020

@ina009 Mne volali 12.30 za výsledky z krvi

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre