Ahojte, ak máte niektorá skúsenosť s IUI, ako sa postupuje, ak podľa veľkosti folikulov vychádza ovu na víkend a centrum vtedy nerobí? Dá sa to nejako urýchliť, napríkad že si ovitrelle pichnem vo štvrtok a spravia mi to v piatok? Keďže po víkende už môže byť neskoro…Ďakujem
@anavixy to nie je CAR, je to len centrum gynekologickej starostlivosti v TN, kde robia aj IUI, ale nie IVF a podľa ordinačných hodín cez víkendy nerobia
Ahaa, chapem.. tak snad ti tu poradi niekto so skusenostou, alebo sa radsej rovno spytaj tam. Drzim palce 🙂☘️
Hadam maju taketo pripady nejako osetrene. Drzim palce 🤞
Tak to sa musíš ich opýtať
Ja som bola v TN na IUI v cegyse a robili mi to cez víkend za príplatok sa mi zdá 30€ už si presne nepamätám bolo to pred 3rokmi.
@capka88 aj ja idem do Cegysu. Napíšeš mi prosím o tom viac? Robil to Hlaváčik? Brala si aj clostyl? Mne zatiaľ brali hormonálny profil 24dc a momentálne čakám, kým sa spustí ms, potom zas HP a folikulometria. Boli ste úspešní?
Áno mal ma dr.Hlaváčik,hormóny som mala ukážkové taktiež priateľ spermiogram,brala som aj presne tie isté lieky,pred IUI som si pichla sa mi zdá 36hodin pred ovitrelle injekciu.Aj vyšlo len bohužiaľ bolo to mimomaternicové tehotenstvo.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A to mas potvrdene, ze nerobia cez vikend? Ja som myslela, ze vsetky CARka funguju nepretrzite prave z tohto dovodu, lebo teda niektore urcite pracuju aj cez vikend.