IUI bez hormonálnej stimulácie a bolesti v podbrušku

skvarocka
21. jan 2019

Ahojte. Viem že diskusii na tému iui je veľa ale ani jedna sa konkrétne nezaoberá iui bez hormonálne stimulácie čiže úplne na “prirodno”.
Ja osobne som absolvovala už druhu takúto iui a potrebujem poradiť. Minuly rok som mala bolesti v podbrušku asi okolo 4dp iui a pichlaveho charakteru a nie úplne často. Teraz som 6dp iui a od úplného začiatku mám nonstop bolesti cely deň a celu noc zhruba na tom istom mieste. Zo začiatku boli väčšie teraz sú miernejšie ale ide o to že to trvá nonstop. Tu bolesť neviem nejako špecifikovať ale ide skôr o takú tupu bolesť akoby tam niečo bolo/tlačilo. Niektoré ženy píšu že občas zabolí niekde ale mna to proste tlači a pobolieva stále akoby som v tele mala loptičku ktorá tam tlači. Áno občas má pichlo aj na inom mieste. Dva dni sa k tomu pridružili aj akoby ms pocity. Zle sa mi sedí lebo vtedy to cítim intenzívnejšie a v noci tiež. Možno by som to pochopila od nejakého iného dňa ze sa môže uhniezdovat ale mne to začalo hneď od prvého dňa iui keď mi skončili ovulacne bolesti (ktoré mám pravidelne asi cca 2-3 dni).
Mali ste aj vy bolesti po takomto iui a akého charakteru prosim. Ja viem že to ženy mávajú zo stimulácie ale ja žiadnu nemám ani pred ani po iui. Ďakujem Vám 🙂

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evinkakub
21. jan 2019

@skvarocka ahoj. Aj ja som mala bez, pichla som si len ovitrelle, a tiež som mala hocijake pocity a hlavne hneď po zakroku veľké bolesti....
3 IUI a nič...

skvarocka
autor
21. jan 2019

@janickadusicka nie nič mi nedali. Takze som akoby po domácky 😂 len s pomocou. Práveže takto to je prvý krat. A to som predtým bola aj na 2 iui so stimulaciou. Neviem či sa mám tešiť alebo báť. Síce som ráno písala zr to menej boli ale asi som preratala. Ledva sedím. Veľmi to cítim ako tomeprijemne tlači a k tomu aj kríze bolia. No dúfam že to niečo znamená lebo má picne asi 🙈🙊

skvarocka
autor
21. jan 2019

@evinkakub nie nív nemám. Úplne na prirodno som

skvarocka
autor
21. jan 2019

@janickadusicka vaječník má bolel iba prvý deň.

skvarocka
autor
21. jan 2019

@janickadusicka kúpila som už test ale skúsim testovať po 10dp lebo toto som nikdy nerobila. Vlastne vždy som čakala do ms. Možno nejaký náznak vždy je a nakoniec to odíde. Len ja nikdy netestujem. Skúsim uvidím.

janickadusicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
skvarocka
autor
21. jan 2019

@janickadusicka super teším sa s tebou 🙂 ja už len čakať musím. Ale dnes som bola po týždni cvicit. Trosku som sa bála ale tak snáď sa nič nedeje. Minuly krat som necvicila prestala som a aj tak nič z toho. Tak som zvedava tentokrát. Len ťažké nedviham a neskacem. Tak snáď to nebude problem.

carolinademeterova
23. feb 2019

Ahojte 🙂 mozno mi viete pomoct mam velku dilemu. O tyzden idem na transfer. Z hormonov mi je zle,musela som vysadit estrogen- Estrimax. Teraz mi predpisali progesteron 4x200 gramov denne co je obrovska davka. Rozmyslam ze si ich nedam,pojdem bez toho. Urobim s tym zle? Inak som uplne v poriadku,zdrava,problem je u manzela so spermiami.

carolinademeterova
23. feb 2019

@evinkakub neuzivala si progesteron? Akurat mi ho predpisali,dom tyzden pred transferom. Ale odmietam brat,lebo aj z estrogenu mi bolo priserne.

flora2511
10. okt 2019

@janickadusicka ahoj. Chcem sa ta opýtať po koľkých dňoch od ovitrelle si mala bolesti podobne menštruačným? Ja som dnes 8. deň od ovitrelle. Bolesti v podbrusku sa mi objavili až včera. Dovtedy len citlivejší vaječníku ktorý ovuloval. Ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre