Ahojte kto sa chystá teraz na IUI a chcel by sa podporovať navzájom? ☺️
@hederamonstera ďakujem ☺️🙏🏻To musí byť krásny pocit mať doma malý zázrak🥰 A podarilo sa na prvýkrát? Ktorý DC si podstúpila IUI a kolko folikulov si mala?
@123dendula123 Taktiež sa nechystám, ale držím silno prsty nech sa podarí ❤️ Ja mám vďaka IUI 17 mesačné dvojičky, ktoré sa podarili na prvýkrát 🙏☺️☺️
@janulka2805 dufam ze aj ja budem mat toto stastie🥰brala by som dvojicky aj ked to nie je urcite lahke🙈 to máš 2nasobne vratene za to dlhe cakanie 🥰🙏🏻 musi to byt krásny pocit 😍
@123dendula123 Určite sa podarí, treba len veriť a positive thinking! 🙏✊✊🙂 No ja som ostala najskôr v šoku, ze sa tak rýchlo podarilo a potom ďalší šok, že sú tam dve 🥰🥰Čakala som 2 roky, tak asi za každý rok jedno 😀Áno, náročné, ale zároveň krásne a neskutočný zázrak 🙏 Do konca života budem tomu doktorovi a centru vďačná 🙏🙏🙏🙏
@123dendula123 ja som momentálne 9 DPO Pzp prvom IUI 🙂 keď to nevyjde tak pôjdeme v septembri aj na druhé
@123dendula123 ahoj, my sme boli v Brne na IUI v piatok 19.8. Príprava bol Letrozol 3-11DC, potom Ovitrelle.
@drnda007
Tak to vám úprimne závidim😊 ja som bola dnes na sone a krvy a volali mi že v utorok si mám ráno dať ovitrelle a stredu ráno IUI , tak držte palce.. Ja som bez stimulácie iba ovitrelle a potom po IUI progesteron😊tak si držme ✊🏻Aby nam to vyšlo ..☺️🙏🏻 Kolko ste mali folikulov a alé veľké?
@123dendula123 držím palce, nech to vyjde 🙏
Ja folik len 1 a mal asi 18mm keď mi pichli ovitrelle
@drnda007 Ja som mala foliky tri najväčšší bol deň pred iui asi 21 mm, spermie veľmi dobré. Na 12 dpo som robila test a bol negatívny. Tak už som vedela že nič a 14 dpo krv negatívna. Ešte vyskúšame 2 razy snáď to vyjde. Podľa vyšetrení mam nepriechodný hlien i keď ani protilatky ani alergiu na spermie nemám. Takže IUI by malo trochu zvýšiť šance. Hormonálny profil ovulacia a aj spermiogram všetko v poriadku. Držím vám palce nech sa to podarí 😊
@lapalma_x jemine šak my máme rovnako cyklus 😅🫣
Na prvý raz som mala letrozol 3x1tbl. a na 12DC som mala 1folikul 18mm. Teraz mi dali 2x1tbl. A myslím si že by som to mohla potiahnut a ovitrelle v sobotu a IUI by mohlo byť v pondelok? Čo myslíš? Nemám skúsenosti, to len ja kalkulujem 🤷♀️
@123dendula123 veľmi držím palceky, nech ti to vyjde 🙏
@123dendula123 držím palčeky nech to vyjde 🍀🙏💕daj potom vedieť
@123dendula123 ahoj ahoj, nejaké pocity? 🤞
@drnda007 ahoj☺️ Dnes som 9dpd a som neskutočné unavená vcera mi bolo aj tak divno ale mam 2dni do MS takze neviem ci to nie je aj tým a hlavne ma včera a predvčerom strašne pichalo vlavo v podbrušku . Čo je divné prsia ma vobec nebolia a to mna pred MS teda riadne bolia, tak neviem čo si mysliet či to nie je z progesteronu 🙈 verim silno že sa to podari ale stale je tam to ALE😕
@drnda007 nevydrzala som je to poobede robeny test este urobim zajtra rano ale neviem ci mi hrabe ale nieco tam vidim👀
@123dendula123 veľmi ti držím palce, nech to vyjde 🙏🤞
@drnda007 Dnes rano👀😍
@123dendula123 podľa mna silnejšie ako včera 🙏🏼🥰 to už by nemal byt Ovitrelle
@luci601 dnes takto 🙈 ale stale si nic z toho nerobim , lebo mam pocit že si to nahovaram a podobne 😕
@123dendula123 ale čo si nahovaras! Podľa mna silnejšia 🙏🏼 Vieš že testy by sa mali porovnávať obden 🙏🏼 Takze isto silnejšia 😊🥰
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mna to sice necaka ale drzim palce😊 vdaka IUI tu mam teraz polrocneho krpca☺️