Ahojte ženy, chcem sa vás spýtať. nemám jeden vajickovod ( mimomaternicove a bol mi vybratý) ... druhý mám priechodný potvrdili na hyfosy a priateľ ma spermiogram ukážkový. Ktoré ste toto riešili najprv iui a ktoré ste hneď išli na ivf... za týždeň mame ísť doktorovi a máme sa porozprávať o ďalšom postupe, no mám dojem že chce riešiť hneď ivf.. chodím do ginfiv. Tak by som chcela len reálne skúsenosti, ďakujem
@mmt11 zalezi ako si ty nastavena, ako ti to ponahla a tak 🙂
Ak si v poriadku co sa tyka ovulacie a teda priatel ma super SPG, tak skuste najprv to IUI.
Alebo ked nechcete cakat, tak rovno IVF, ale zisti, ci vam to preplati poistovna 🙂 drzim palce
Ja by som na vašom meste skúšala pol roka prirodzene. S jedným vajcovodom a dobrým spermiogramom by nemal byť problém. Až vtedy, keď sa nepodarí by som niečo riešila...
Vajickovod mi bol braný pred rokom 3 mesiacmi a zatiaľ sa nepodarilo, preto sme to začali takto riešiť... možno skúsim zájsť do Brna, no uvidím za týždeň čo mi povedia v Ginfiv... preto som chcela že či máte s týmto nejaké skúsenosti 🙂 ale ďakujem moc za rady
možno by nebolo od veci ísť na konzultáciu aj do iného CAR a potom sa rozhodnúť. veď za to nič nedáte
@mmt11 ako rozmyslas nad Brnom, tak nerozmyslaj a chodte 💃🏻 u nas ta ist situacia, 5 rokov sme sa snazili s dobrym SPG a jednym vajecnikom, prve Ivf z Brna mi tu teraz tancuje a ma 4 roky o tyzden, druhe po troch rokoch snazenia a nasledne 1 Ket s zatial snazi v brusku rast. Drzim palce. kludne napis ak ta nieco zaujima.
@mmt11 ahoj, vyšlo vám to IUI v gynfive ?
@sontamuycruel ahoj, išla som na ivf, prvý krat nevyslo... mám ešte 2 zmrazené, tak tento mesiac asi ket
@mmt11 aha..to už ste ďalej..my sme po prvom IUI 4 deň.
Držím palce nech sa vám podarí🍀🍀🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mmt11 gynfiv ma nepresvedčil ze by sme cokolvek okrem spg mali podstupit u nich. Kľudne chod do viacerych car na konzultáciu a vyber si podla svojho dojmu.