IUI a uterus 5 mm

18. dec 2023

Ahojte idem sa vás popýtať..to je asi problém ja neviem...12.12 ( 3DC)som mala prehliadku a uterus 5mm , endometrium 6.Dnes 9DC že uterus 4 mm tak sa mu to nepáčilo ...foliky mám na pravo 13 MM a na ľavo dva 11 mmm. V piatok na 13 DC by som mala mať IUI ale podľa toho uterusu asi nebude však?

gejb
18. dec 2023

Uterus je maternica.
Dôležité je veľkosť folikulov a výška stielky

autor
18. dec 2023

A tá stielka to je endometrium? A uterus je zas niečo iné?

gejb
18. dec 2023

Endometrium je výstelka maternice, keď je nízka tak sa ťažko embryo uchytí. uterus je maternica.

autor
18. dec 2023

Takže na Tom uteruse až tak nezáleží? A endometrium by malo byť koľko keď je ovulácia? Aspoň približne? Ako to rastie ? Tiež nejaké 2 MM denne?

gejb
18. dec 2023

Asi ste sa dobre nepochopili s lekárom,alebo si si zle zapamätala...
Výstelka maternice rastie pomalsie, urcite nie 2mm denne, na to sa netreba spoliehat. 6mm je sice málo ale do piatka môže ešte nárast. Dovtedy budeš mat zrejme ešte jednu kontrolu kde sa dohodnete ci sa iui bude robiť alebo nie.

autor
18. dec 2023

@gejb áno vo štvrtok ráno idem opäť....no už mi to cvaklo.... endometrium som mala dnes 4 čo povedal ale 12.12 mi jeho kolegyňa na sone povedala že mám 6mm

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre