IUI a pomalé spermie. Vyšlo vám to?

andrea_r016
18. sep 2020

Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať či niektorá podstúpila IUI s partnerom, ktorý mal pomalé spermie a či Vám to vyšlo a na koľkýkrát? Chceli by sme v októbri podstúpiť IUI v GYN FIVE Žilina. Vedeli by ste mi poradiť, ako je to s prípravou? Čo treba brať? Ako prebieha zákrok? Nedarí sa nám vyše roka splodiť dieťa a preto nám gynekologička odporúča abslovovať tento zákrok. August a september som bola stimulovaná Clostilom 5 dní a potom som brala a berem Duphaston 10 dní. Prvý mesiac skoro vyšiel len to bolo biochem. tehu. A sme si povedali, že tento tretí mesiac by sme skúsili. Ďakujem za rady 🙂

simca35
18. sep 2020

Ahoj. Už si bola v Gyn-five ZA? alebo sa ešte len chystáte?

andrea_r016
autor
18. sep 2020

@simca35 vyšetrenia sme tam absolvovali obaja a zistili mu toto...ja som uplne zdrava 🙂

balalea
18. sep 2020

@andrea_r016 2x a tohtna som neni.
Odporúčam denno-denne folandrol + zinkorot.. za rok môj manžel z ackoveho pohybu 30% má 54% a počet zo 100mil mame 400mil

simca35
18. sep 2020

@andrea_r016 my chodíme tiež do GYn fiv ZA tiež sme mali podobný spermiogram, odporúčili nám sermatrop Alfa (kúpili sme na recepcií), ja som bola na Hyfosy. a v októbri ideme na IUI. ževraj to vôbec nebolí, Povedali mi,že to bude také ako Hyfosy , takže som nič necítila 🙂
Verím, že oktober bude pre náš úspešný 🙂

andrea_r016
autor
18. sep 2020

@balalea to ma mrzí... no on ma okolo 17 mld len ich ma pomalé... dr. povedala, že sa s tým dá spraviť dieťa, ale ja o tom pochybujem, keďže sa nám už vyše roka nedarí 🙂

andrea_r016
autor
18. sep 2020

@simca35 akú tam máš doktorku? Ja mám Gaťovú a aj ako obvodnú gynekologičku...aj to mi vravela, že je to ako Hyfosy...len mám strach, že premeškám termín ovu :D ja tiež dúfam :D a kedy ti povedali, že by bolo vhodné prísť na iui (myslím, ktorý deň po ms)?

simca35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca35
18. sep 2020

@andrea_r016 Ja mám Švecovú. predpísala mi clostil. a potom na desiaty deň mám prísť na folikulometriu aby sme vedeli kedy bude ovu. a vieš v akom rozpätí sa ti ovu pohybuje? mne tak 13 až 15 deň.

andrea_r016
autor
18. sep 2020

@simca35 ten clostil ja berem od augusta a október bude posledný mesiac pred mesačnou pauzou tak to chcem skúsiť 🙂 mne okolo 12 až 14 deň a najhoršie je chodiť na folikulometriu a hlavne keď ta nechcú z roboty moc uvolniť a tiež ani moc nechcem aby to tam aj vedeli 🙂

simca35
18. sep 2020

@andrea_r016 ani nehovor. ja som to v práci nikomu nepovedala a rodine tiež nie (lebo by sa furt vypytovali a bola by som pod stresom čo nechcem). U mňa bude clostil po prvý krát. Veď to, ale obetujem pre to pol dňa dovolenky aj keby čo bolo. nevieš náhodou či sa na folikulometriu chodí hneď ráno alebo to je jedno?

andrea_r016
autor
18. sep 2020

no to ti neviem povedať...skús zavolať na recepciu, či sa náhodou na to neobjednáva...lebo mne sestra povedala, keď som šla na Hyfosy na druhý týždeň po úvodnom vyšetrení, že bez objednania ma nezoberie :D takže asi na všetko tam treba termín..

majka_3
20. sep 2020

@simca35 ja na folikulometriu chodím ako sa berie krv,teda 8:15 Sono +krv. aj podľa toho vedia zistiť ci sa blíži ovu.

simca35
20. sep 2020

@majka_3 Ďakujem za info, snáď aj mne zoberú krv.

domig1
22. sep 2020

My tiež plánujeme IUI v GF ZA. Zlý spg, ja Pco, ale napr tento mesiac som mala ovu prirodzene. Drzim palce ženy 💪🙂

balalea
22. sep 2020

@andrea_r016 no veď aj môj muž má spermií jak geroj 😃 už pred doplnkami mal viac ako norma a teraz je podľa mna jak plemenny býk 🤣 ale hold, boli pomalé a úspechu sme sa nedočkali.. dnes spatne keď na to pozerám za mna vyhodené peniaze zbytočne , ale samozrejme to som nevedela a verila že to vyjde.

andrea_r016
autor
22. sep 2020

@domig1 do inej skupiny som davala graf bt ktorý rastie :D tak som zvedava ako dopadne tento cyklus :D ale som sa zmierila, že ak sa nepodari tento tak v oktobri pojdeme na iui :D a vezerá to, že sa nalakalo a tak mozno daco bude z toho :D

@balalea tak človek skúša všetko a nech to stojí čo to stojí 🙂 každá žena po tom túži aby mala malé 🙂 len najhoršie že nie a nie sa k tomu dopracovať 🙂

majka_3
22. sep 2020

@domig1 tak držím palce a verim že to bude víťazné 😉

majka_3
22. sep 2020

@andrea_r016 hod graf aj sem 😉

andrea_r016
autor
22. sep 2020

@majka_3 do ms este 5 dni ...tak som zvedava co bude 🙂

majka_3
22. sep 2020

@andrea_r016 ahaa áno videla som ho v skupine 😊 progesteron neužívas?

andrea_r016
autor
22. sep 2020

@majka_3 ba berem duphaston 🙂 a od nedele večera som mala siné krče v podbrušku a bolesť krížov a aj nôh :D a teraz už len bolesť krížov a akoby bedrových klbov a sem tam podbruško citím :D

majka_3
22. sep 2020

@andrea_r016 tak ak sa bude držať hore vyzera to nedejne 😉 držím palce... O dva dni by aj mohlo niečo ukázať 😉

andrea_r016
autor
22. sep 2020

@majka_3 no dúfam 🙂 radšej cez víkend skúsim :D zas mi to neponáhľa :D ale min. mesiac sa skoro vydaril a aj priznaky a spinenie boli :D len to odišlo 🙂

majka_3
22. sep 2020

@andrea_r016 noo tak super, daj vedieť 😊 🍀

andrea_r016
autor
22. sep 2020

@majka_3 dohodnute ozvem sa 🙂

domig1
22. sep 2020

@andrea_r016 keby toto vidím na mojom grafe, tak skákam meter dvadsať 😀 drzim palce, podľa mna by ti už aj ráno ukázal test, ak to bol IP. Ja mám dva dni do ms, ale už cítim podbrusko, pri našich výsledkoch si už nádeje nerobím.

andrea_r016
autor
22. sep 2020

@domig1 to verim 🙂 ja som sama prekvapena ako vyzera ten graf lebo meriam prvy mesiac a hadam sa to udrzi a bude to tehu 🙂 no nechcem skor lebo sa aj bojim ze co ak nie 🙂

andrea_r016
autor
23. sep 2020

@majka_3
@domig1 ahojte žienky....tak dnes znova stupla teplota na 37.03 😃🍀

majka_3
23. sep 2020

@andrea_r016 výborne... Skus test 😉

andrea_r016
autor
23. sep 2020

@majka_3 myslíš, že by už dačo ukázalo? je to len nejaké 2 dni od poklesu :D skúsim ešte vyčkať asi aspoň do tej soboty 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre