IUI a pichnutie Ovitrellu

88matulka88
10. jún 2020

Ahojte babenky, som 13 DC a máme 17 mm folikul, Dr. naplánoval IUI zajtra ráno o 9.00 dal mi pichnúť Ovitrell dnes večer... Nie je to skoro ? Nemáme malé vajíčko na to? Ďalšia vec... Morfologiu spermií máme zlú vraj okolo 1%... A podľa neho to aj s IUI bude málo na oplodnenie...mali ste niekto niečo podobné? Môžme dúfať? Alebo mám to skôr vnímať tak že skúsime ale nemám si robiť veľké nádeje?Som už zúfalá z toho...

lilsuri
10. jún 2020

@88matulka88 jasne, vzdy treba dufat a vyskusat to! ja si nepamatam kolko DC som bola, ale tiez som mala len 17mm a len jeden folikul, ani som nevedela ci mam priechodny ten vajcovod a muz mal zly spermiogram, takze doktor vravel, ze sa to asi nepodari a uz som z toho IUI v 7.mesiaci ;)

88matulka88
autor
10. jún 2020

@lilsuri fakt? Vav tak to si ma veľmi ale veľmi potešila 🙂 lebo po dnešnom stretnutí som už bola fakt smutná aj také zmiešané pocity som mala ...presne aj mne sa tak vyjadril že to asi nevyjde ale že skúsme tak som si povedala, že keď sám tomu neverí že prečo vlastne potom iui...ale ono to asi sa môže stať fakt že sa zadari

terezka288
11. jún 2020

@88matulka88 vždy treba veriť nám sa podarilo na prvý krát momentálne som 17tt po iui Držím palce

88matulka88
autor
12. jún 2020

@terezka288 juuuj tak věřím aj ja, že bude dobre 🙂 už len 13 dní :P a sa dozviem

terezka288
12. jún 2020

@88matulka88 držím palce 🙂)))

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
88matulka88
autor
22. jún 2020

@sandra151 a vyšlo vám ivf? Či teraz stimuluje že?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
88matulka88
autor
22. jún 2020

@sandra151 fúha, tak držím prsty 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
88matulka88
autor
23. jún 2020

@sandra151 možno aj ja sa pridám na ďalší mesiac tak kľudne píš pocity, čo ako sa deje 🙂 nech mám predstavu čo čakať 🙂

andrea_r016
15. okt 2020

@88matulka88 ahoj podarilo sa ti otehotniet cez IUI?

88matulka88
autor
17. okt 2020

@andrea_r016 ahoj, bohužiaľ nie... No dozvedela som sa že prirodzene áno :D bohužiaľ netrvalo dlho... Teraz to riešim cez jedného liečiteľa, vyskúšame vitamíny očistu a bola by som rada kebyže prirodzene by sa podarilo

t2006
8. nov 2020

@88matulka88 podarilo sa? Ja som dnes 13 DC a tiez som si mala pichnúť Ovitrelle a zajtra sa máme posnažiť...a môj partner má tiež morfologiu spermii 1% 😔

88matulka88
autor
8. nov 2020

@t2006 iui sa nepodaril, ako som písala že teraz riešime liečiteľa, očistu a vitamíny... Tak uvidíme tento mesiac sme už prešli na snazilkovanie. Ale mám veľa známych čo sa im počas ovitrellu nepodarilo a potom prirodzene úplne v pohode

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre