dievcata zaujima ma vsetko, hlavne ti co to absolvovali.. zvazujeme Ginfiv.. ako to prebieha .. vyber spermii a tak.. je potrebne absolvovat laparku u zeny.. atd..
Ahojte,
je tu niekto v tomto case, co sa chysta na IUI s darcovskymi spermiami alebo o tom rozmysla?
Nikto? Vsetci idete na IVF s vlastnymi, aj ked je spg nie vcelku ok (hlavne morfa)?
dahra podla mna , pokial nie je morfologia 100 % poskodenia, tak sa stale daju oplodnit vajicka, lebo aj z toho jedneho percenta ti vedia vybrat niekolo dobrych, samozrejme, potom uz by sa nemalo robit IUI, ale IVF plus ICSI. naco darcu ? stale tam sanca na vlastneho potomka je. a poviem ti, ze je tu vela dievcat, ktore mali morfologiu mizernu a otehotneli dokonca prirodzene 🙂
kuk sem dahra https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Lauritka,
na IVF mame ist, zial az v januari. SPG je 100% patologickych + nizky pocet. Ja som po liecbe endometriozy nabudena hormonmi po 5 injekciach a mali sme to vyuzit uz v septembri, ale CAR uz ma na tento rok vycerpany limit, takze bez sance. Chceli sme skusit aj prirodzene snazilkovanie, ale pred tromi tyzdnami manzela operovali a mal komplikacie, takze ho cely cas dopovali silnymi antibiotikami. Verim tomu, ze spg je uplne nafigu teraz. Ja uz mam len jeden vajecnik a chcem otehotniet cim skor, kym mi endo nevezme aj zvysok. Takze do januara chcem skusat IUI s darcovskymi.
sakra to mi je luto dahra 😒 to mi pripada uz ako keby skoro kazdy druhy par mal problemy, a nie ako uvadzaju statistiky, kedze maju uz vyceprpane limity 😠 v KE som sa tym zatial nestretla, schvalenie ziadosti trva asi mesiac a ides na to. Takze nie je sanca, ze budu nejake zdrave u vas co ? Aj ked som citala, ze aj morfologia sa da zlepsit, no neviem. 😔
Lauritka,
nam ziadost schvalili uz v juni a vtedy mi lekar v centre povedal, ze mozeme stimulovat z liecby. To som mala este 2 injekcie pred sebou. Tak som sa nanho spolahla, v juli si este dala pichnut a augustovu - poslednu som odmietla, ze ideme uz na IVF v septrembri. O 10 dni nato mi v centre povedali, ze uz na nas nedojde. Som sa hnevala, ze mohli vraviet v juni, ze je biedne a ja by som nechaosila v nemocke a dala by si pichnut aj tu siestu. Tento rok sa nam nedari...
Ahoj, nájde sa tu niekto kto bol na IUI s darcovskými spermiami? zaujímala by ma úspešnosť, po kolko IUI vám to vyšlo?
Ahojte aj mi u uvazujeme nad darovanymi spermiami ako ste sa stym vysporiadali nemalu vasi muzi s tym problem .....moj nema prave naopak on to strasne chce
Ahojte. Chystáme sa do Heliosu Martin na moje vstupné vyšetrenia pred IUI, nakoľko má manžel azoospermiu, rozhodli sme sa pre IUI s darovanými spermiami. Absolvovali ste niekto? Pýtala som sa na cenu, platí sa 300 e. Poisťovňa nič neprepláca?
Ak by som bola v poriadku, čo ma čaká? Aj nejaké injekcie, či len nejaké lieky? Ďakujem.
@kvetinka125 Ahoj tak ako si dopadla mi to tiež zvazujeme .
@salaj ahoj, my sme nakoniec nešli, tesne pred tým sa nám ozvali z adopcie a doniesli sme si z pôrodnice najúžasnejšie dievčatko na svete 🙂
@viva13 ahoj chcem sa opítat boli ste na iui darcovskými a vzšlo to :?
dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
lienocka skus napisat IP pre cmuk05, ona bola na ale na IVF s darcovskymi urcite ti pomoze...