Môže byť ischias aj tak že nie ukrutna bolest? Že v pokoji nepríjemný tlak v jednej polovici zadku ale nie ukrutna bolest a pri predklone hlavy ťahanie a pichá je kdesi úplne dole v chrbte? Google samozrejme ukazuje že ischias môže spôsobovať aj nádor tak už stresujem
@mamamasama horsi vyzera ako.
@bublinka1426 horsi vyzera tak, ze ta zachranka vezie do spitala na infuzie, lebo sa nevies ani pohnut
@bublinka1426 nechci vediet ako vyzera horsi... Lepsi je, ze po par infuziach a injekciach ti zapal ustupi a po par tyzdnoch fungujes...
@viestta tak mavam take stavy ale potom to rozchodim. no krce az do prstov na nohach mavam. tiez sa neviem pohnut ale po par minutach sa viem potom opratrne hybat, ja chytam krce z krizov do zadku odtial zadok smer koleno az k prstom na nohe
ale tak este sa riesi kde je problem. mam to uz mesiace az roky ( ale to roky bola len velmi velmi obcasna krc bolest) ktora sa premietla do kazdodennej rutiny
Možno teda nemám ischias ale normálne keď si sadnem na posteľ že aj nohy na posteli a predklonim hlavu tak príšerná bolesť kdesi dole akoby som mala niečo skrátené plus keď dlhšie ležím chvíľkami taký tlak na jednej strane zadku a pri predklone.bolesti také bodave alebo ako ťahanie aj na dotyk to vie trochu bolieť trvá to už asi týždeň toto miesto inak iné časti chrbtice má.bolia roky a nonstop
Chod zajtra k lekarovi a ries to, necakaj kym ti bude uplne zle.
@viestta moja doktorka ma celý týždeň k dovolenku a k zastupujúce mu aj strata času...okrem toho musím do práce
Tak si aspon vyhrej krize, pleskni si tam voltarenovu naplast nech sa ti ulavi
Autor, ako ste nakoniec pochodili, bol to ischias ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže byť aj mierna bolesť. Ten lepší prípad. Ma internete nájdeš cviky. Do týždňa budeš v pohode.